Szétlopják a környék erdeit

 • Olimpia

  Egyértelmű, hogy nem a piti fatolvajok miatt tűnt el az elmúlt években a Mecsek erdőinek legalább negyede. Itt szervezett fabiznisz folyik, amit a legmagasabb helyekről irányítanak. Ha így megy tovább, néhány évtizeden belül Pécset egy pusztaság fogja körülvenni. Miért hagyjuk?

 • Szekeres András

  Ja,csak nekik kifizeti az erőmű a fa árát.Következő évben az erdőt újra telepítik.Áfát,adót fizetnek!A tolvajok tavaszig kivágják a kiskertedből a te 10-20 gyümölcsfádat amit évek óta neveltel,metszettél öntöztél,permeteztél!Cserébe kaptál tőle friss gyümölcsöt,befőttet,lekvárt netán páleszt vagy pl.meggy bort most meg csak nézel mert nem maradt semmi!És gondold hozzá,hogy hetven éves vagy kezdjed elölről?Na ilyenkor jön a gyomírtó meg az áram!Nem csodálkozom rajtad,mert nagyon egyszerű vagy empátiád a bányászbéka alatt leledzik!A téma pedig nem az amihez hozzászóltál mashol mantrázd a hülyeséget.További szép napot!

 • Grinderman

  Nem a kis tételben, megélhetésből fát vágó, faluvégi szegény családok jelentik a gondot. Hanem azok, akik ipari méretben, engedéllyel irtják a Mecseket a Hármas-hegytől Orfűig, hogy aztán “biomassza” nével eltüzeljék a pécsi és a komlói erőműben.

 • Szekeres András

  Bakterkert dűlő,Éles dűlő,Keszeg sor a környéken lakók nem tudnának mutatni számlát,mivel napi szinten lopják a fát.Viskokban élnek önkormányzati telkeken,szeméttel,ürülékkel borítják a vízbázist!Senkit nem érdekel.

 • Fecóka

  Csodálkozunk ? Minek ! Sajnos, a mindennapok erről szólnak . Szégyen és gyalázat !!!!