hirdetés

Már szeretjük fizetni a rezsit?

 • Parasztvakítás

  Hiába mantrázza a Fidesz a komcsikat megszégyenítő balos rezsikamut, az emberek ma már átlátnak a narancsos kommunikációs trükkökön. Látják, tapasztalják, hogy a látszólagos csökkentés mögött újabb adók, elvonások, áremelkedés, reálbérecsökkenés, elmaradó fejlesztések, elbocsátások, bedőlő közműcégek és stagnáló gazdaság áll, vagyis az intézkedésnek nincs anyagi fedezete. A választási kampányfogásként használt rezsitrükk árát a stadionokhoz, mutyikhoz és a külföldi befektetések elmaradásához vezető “szabadságharchoz” hasonlóan mi, a lakosság fizetjük meg. Sokszorosan.

 • jövő

  Imádom, az ilyen semmitmondó és nem állásfoglaló, mismásoló nyilatkozatokat. “Bizonyos tekintetben” “egyelőre inkább” Miért nem lehet azt mondani hogy nem vagy igen? Egyébként a tisztelt újságíró is lehetne határozottabban rámenős!

 • 7623

  Igaza van Laci papa! emeljék meg inkább!
  Olyan maga, mint azok a pedagógusok, akik azt mondják, hogy inkább nem kérnek béremelést, csak ne kelljen többet dolgozniuk.

 • laciapa

  Ez a rezsicsökkentés röhej főleg ha figyelembe vesszük hogy az év elején 10 %-os rezs, emelést csinált a tettye és a bio-kom kit akarnak ámítani ezzel a dumával.

 • tény

  A rezsi csökkent.
  Akinek ez nem tetszik az vagy maga a szolgáltató cég részvényese, vagy annyira elvakult ballibsi, hogy nem vette észre, hogy az általa preferált pártok is támogatták, sőt keveselték.
  Vagy szimplán önmaga farkasa.

 • Nemzeti jómunkás

  Javaslom, hogy a 6. alkotmánymódosítás mondja ki, hogy “Magyarország államformája a rezsicsökkentés”!

 • Pécsi Lakos

  Buta ország, buta emberekkel. Vajon miért fizet mindenki, mint a katonatiszt? Mivel ha nem fizet, akkor hátralékként be lesz hajtva, és mivel szigorítás volt, így nyilván mindenki azon van, hogy ne legyen tartozása… Nagy az Isten állatkertje… Csak így tovább médiának nevezett ****kupac! 😀

 • Hányingerem van

  Hányok a rezsicsökkentés szótól! Parasztvakítás, népbutítás és ámítás. Bokros volt az egyetlen, aki tett ezért az országért és a felemelkedésért.