hirdetés

Felszámolja a város a kis Harlemeket?

 • Gál Béla

  A szegénység képét mutató városrészt / a stadionokra fordított fantasztikus mennyiségü pénzekből /csak állami költségvetésből lehet és kell megvalósítani a mai kor igényei szintjén !!!
  Szánalmasan elhanyagolt városrészt a Zsolnai utcától a Havi-hegyig szanálni kellene !!!! Ennek előfeltételeként az ott élőknek szociális lakások tömegét kellene megépíteni ahhoz, hogy az ott élőket elhelyezhessék. A terület szanálása és átépítése másként elképzelhetetlen !!!!!

 • Látó!

  Hát te komolyan! Szerintem itt nem erről van szó hanem arról,hogy márt megint miattuk kel ezt csinálni amit csinálnak létrehozni valamit!!! Mi miattunk mikor csinálnak ilyet? Lehet mindig mindent a politikára fogni de a politikus nem mondja a cigánynak,hogy öljön embert vagy az utcán raboljon fosztogasson ugye? Szerintem mindent nem lehet a politikára fogni van benne amit igen de ez most nem az a tészta!!!

 • komolyan

  őszinte véleményem a hozzászólókkal , üggyel kapcsolatban ,hogy a gyűlölködés mindkét részről adott.
  Tehát az elszegényedett rétegek (létminimum alatt) és a dolgozó ( éppen létminimum felett élők) arra lettek programozva és úgy gerjesztik magukat és egymást,hogy kollektíven masszív gyűlöletet tápláljanak egymás iránt . Így aztán nem is gondolt tovább ,hogy a probléma igazi forrása a kizsigerelő kapitalista társadalmi rendszer amiben élünk és gyönyörűen hanyatlik is most már jó pár éve . Ezeket a családokat a média tökéletesen elbutítja esténként a Jóban Rosszbannal ( amit a mi adónkból finanszíroznak) és még kitudja hány hulladék ,antikulturális műsorral . Mindazonáltal a kormánynak és a mindenkori vezetőségnek érdeke látszólag hasznosan működni és kifelé egy amolyan gondoskodó atyai szerepet betöltenie .
  Amíg engem a cigányok megtámadnak egy szál cigarettáért ( és itt nem azon van a hangsúly,hogy romák hanem sokkal inkább azon ,hogy milyen kulturális és erkölcsi szintet ütnek meg (…) Tehát a kapitalizmus tökéletes utcagyerekei , avagy az európai “niggerek” ) addig eszem ágában sincs dobni a hontalannak vagy mosolyogva fizetni az áfát .
  Ugyanakkor azt is tudom,hogy a gyűlöletem bárki iránt maximum arra lenne jó ,hogy egy életen elkísérjen és zsémbes öregkorom után a sírba vigyem .
  Nem látom szükségesnek pusztán optimálisnak elhatárolódni a minket körülvevő meghatározott politikai nézetektől és mézes-mázas ideológiáktól, mert egyértelműen hibás, mint ahogy az irány amin Magyarország már Isten sem tudja mikor , de elindult .
  Itt nem tetteseket kell keresni és gyűlölködni , mert visszaugorhatnánk 1526-ba ,de nem lenne semmi értelme. Ugyanígy nincs értelme a tegnapon rágódni .

 • Látó!

  Milyen érdekes nekik mindig segíteni kel valamibe!!! A fehér embereknek miért nem kel ilyeneket létrehozni?Ők miért tudnak dolgozni nem pedig lopni csalni hazudni?Segélyért mindenki sorba tud állni ahhoz nem kel nagy ész de,hogy dolgozón ahhoz már ész kel mi?Pont azokat védi ez a tetves ország aki a legjobban hátba szúrja az embert!!!Itt nincs mese gettóba az őszeset és többet ki nem engedni őket! B-13 a bűnös negyed ennyi!!!!

 • Éva

  Felszámolja-felszámolja…. oké, de hova menjenek ezek az emberek? Mert amíg az alaphozzáállás mindkét oldalról nem változik meg gyökerestől, addig bármekkora összeg, csak szélbe dobott pénz!

 • vackor

  Ott az egész környéket, le kellene buldózerezni.Milyen lakásokban /?/ laknak egyesek!

 • valóban?

  Jönnek a választások, új lakást minden C típusú álompolgárnak. Moór Eszter minden reggel arre ébredjen, hogy jauregget comcéd.

 • hmmmmm

  Előttem szólónak. Csak,hogy tudd mi is kértük már ,hogy a delikvens emberkéket rakják máshova vagy kezdjenek velük valamit. Megnyugtattak bennünket,hogy nem lehet…. Hozzáteszem cigányság kérte a cigányság ill. a renitens fehérek ellen a kilakoltatást

 • pécsi

  Érdemes lenne az Illetékeseknek kimenni aSomogyi Béla utca 6-ba iis megnézni, 1-2 család hogy él ott!! Hiába kértek segitséget a lakók a Vagyonkezelőtől, közös képviselőtől. A lakók szólni nem mernek nekik, mert nekik mennek! Lakásokat eladni nem lehet, mert a jelentkező vevők meglátják milyen állapotok vannak az udvarban, azonnal visszafordulnak