hirdetés

Teljes fordulat jön szemétszállításban

 • Belváros

  Mi lesz a belvárosi házak lakóinak hulladékával ?

 • kérdések

  A 240 l -be megy a papír, a fém, a műanyag. Akkor gondolom ezt valahol szét kell válogatni? Kik fogják ezt végezni és hol, a szeméttelepen? Vagy ez újabb hatásos közmunkaprogram? Ausztriában, ahol mindenütt legalább 6 különböző színű, méretű edény van a szelektálásra, halálra fogják röhögni magukat.

 • megmondom

  Kertvárosba sok helyen a házak ablaka alá vagy az úgy is kevés parkolókból helyet elvéve alakították ki az új kukák helyét. Még véletlen se a régi kukák helyén. Gratulálok barmok!

 • Fecóka

  Nagy a kétségem azzal a megálapítással kapcsolatba , hogy ezt az akciót megússzuk díjemelés nélkül !!!!

 • bg78

  47Nm-es lakásba hova rakjak annyi szemetest, hogy mindent külön tudjak gyűjteni?

 • Novell

  Én meg azt látom, hogy vannak akik a kommunális gyűjtőkbe dobják a papírdoboztól kezdve az újrahasznosítható műanyagokig mindent. Mert egyszerűen lusták szelektíven gyűjteni vagy rühellnek 50 métert gyalogolni a szelektív gyűjtőkig. Na ezeknek kellene egy alapos agymosás.

 • (3.)

  NEM szemétszállítás ! Hulladékszállítás !
  Kíváncsian várom a megvalósulást (?) – főleg azt, hogy “még 2 edényt KAPUNK (!) a meglévő mellé – (családi ház) Erre csak azt mondhatom : Úgy legyen !
  Re: Végre – feltételezem,olyan helyen laknak, ahol nincs házhoz menő szelektív gyűjtés (sárga zsákos) – (meg a “zöldjárat” ) – jó kérdés, vajon azzal mi lesz ? – vagy belefér a “kapott” 80 literesbe ?…

 • Végre

  Már 2004-es EU csatlakozásunk óta erre várok, hogy mikor lesz végre a lakossági szemétszállítás is szelektíven végezve. Én már évek óta külön gyűjtöm a papírt, a műanyag palackokat és az üvegeket. Az így összegyűjtött hulladékot, általában havonta 1-szer elviszem a közeli szelektív szigetre, a műanyagot pedig odaadom a tescónál egy szerencsétlennek.

  Remélem ezeket a nagy szeméttelepeket még láthatom az életem során, ahogy teljesen felszámolják és minden háztartási és ipari hulladék valamilyen formában újra lesz hasznosítva. Ezzel nagyon sokat tudunk tenni a környezetünkért és még ráadásul jelentős pénzösszeget is meg lehet spórolni.

 • Elég

  Mi családi házas területen lakunk, de, hogy hová fogjuk tenni ezt a rengeteg kukát, azt el sem tudom képzelni. A díj emiatt nem emelkedhet, szerintem, mert a lakosság semmilyen plusz szolgáltatást nem kap. Ha a szolgáltatónak megéri, az ezzel járó költség legyen az ő gondja.