hirdetés

Teljesen átszabják a tömegközlekedést

 • szeva

  Szükség lenne arra is, hogy Kertvárosból a keleti városrész / Meszes, Fehérhegy, Hősök tere / jobban megközelíthető legyen. Nemrégen volt utas számlálás, vajon kiderült, hogy mennyien utaznak átszállással / 60-asról / arra? Diákok és dolgozók is!!! Miért a Budai Állomásnál van a végállomás? Mehetne egészen Hősök teréig a 60-as. Nem tudom, mi az akadálya. 35 éve utazom ezen a vonalon, de semmi javulás, inkább rosszabb lett.Többször kértük már a változtatást, de elfogadható választ nem kaptunk.

 • Favágó

  A cég érdeke,hogy kevesebb és rövidebb járatok legyenek nem pedig több és hosszabb járatok!!!Ebben kellene gondolkodni kedves utastársak.Kevesebb busz keljen az uj tömeg közlekedéshez!! A cél ugyis ez!

 • Mindenkinek!

  Felebrátaim! Jó és kellemes gyaloglást kívánok mindenkinek! Szokjunk hozzá a gondolathoz!

 • Kérdés

  Mindenki azt szeretné, hogy átszállás nélkül utazza végig a várost. Rózsadombtól Meszesig akar menni. OK! Ez kb 50-60 perc menetidő/busz. Király. Nem kell átszállni. De, mi van akkor, ha lerohad a busz mondjuk a Balokánynál? Akkor a következőre 40 percet várok?

 • gráf

  Mivel nem szakadt rá a városra egyetlen svájci bank sem, a meglévő infrastruktúrából kell főzni. A végállomások és busszal járható útvonalak ugyanazok maradnak, abból pedig nem fő ki gyökeresen más hálózat.

 • zsuzsa

  Azt hiszem, sokan szeretnék, ha a 27-es busznak a végállomása nem a Szigeti úton lenne, hanem tovább menne a 26-os vonalán. Nagyon sokan laknak arrafelé és így megspórolnának egy átszállást.

 • buszsoför

  Szerintem a beléptető kapu jó megoldás lenne!Mindenki aki elmult 6-éves minden utazáskor lehúzza a bank,utazó illetve egyébb kártyáját és nem többet csak egy 100-ast vegyen le róla!
  De akkor nincs,nyugdíjas,mákos papír,és egyébb ingyen utazás!
  Mert röhely,hogy az utasok 60%-a ingyen utazik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • bg78

  Remélem kitalálják, hogy István aknára este a Hősök teréről menjen fel a busz, ne a vasasiakat cipeljék fel a világ végére. 22.00ig dolgozok 23.40re érek vasasra, vicc ez az egész

 • A harmadik utas

  a halál.

 • normális utas

  Megvannak a lehetőségek, hogy a 31-es járatot vissza vigyév a Felsővámházba és esetleg Uránig kivigyék.

 • normális utas

  Kedves “UTAS”. Kár, hogy a nevét nem írta meg. Ilyen véleményt biztosnan nem kultúrált ember ír. Talán a bliccelők táborát növeli?

 • Utas

  Már épp említeni akartam, hogy az meg hogy lehet, hogy a bérleteken és jegyeken továbbra is az angol és a német mellett OROSZUL is fent van minden. Az angol ok, a német meg tudjuk miért, de az orosz-t miért engedi a Wass Albert utcázó, szobordöntögető zsenibanda? Aztán meg várhatjuk a járatok racionalizálását is. Kurvajó lesz. Akkor lesz ebben a kibaszott városban tömegközlekedés, ha a zsírfejű faszkalap polgármester is busszal fog utazni. SOHA.

 • ellenőr

  hagyjuk már ezt a bliccelők témát. az ellenőrőknek semmihez sincs joguk. az önkormányzati vagyon védelmében csakis közterület felügyelő járhat elés nem egy szolgáltató cég ellenőre.
  több ellenőr ellen is bírósági, rendőrségi eljárás van folyamatban, mert az utasoktól adataikat erőszakkal próbláják megszerezni, amihez joguk sincs.

 • Kertvárosi!

  55-ös busz járatokat bele értve az 55Y járatot indítsák hétvégén mivel nagy szükség lenne rá.
  Maléter 1-nél ahol az 1-es busz megáll ott is álljon meg az 55-ös busz. Nyár utcai Gyermekkórházba költözött a felnőtt szemészeti osztály. Hétvégi járatokra is szükség lenne.
  Látogatás miatt és kezelésekre is járnak főleg a Nefrológiára és az édesanyák útjára.
  Mikor lesz Pécsett villamos vagy metró?
  Igazgatóság lássa be hogy erre a tömegközlekedésre nagy szükség van.
  Jó lenne ha Pécsett is bevezetnék az automatikus jegy lukasztó rendszert. Mint Pesten a metróhoz közeledve automatikusan a rendszer kilukasztja a jegyet.
  Nagyon sok a munkanélküli vegyenek fel dolgozókat 3 műszakba busz takarításra mert nagyon mocskosak a Pécsi helyi járatú buszok. Nagyobb ellenőrzés kell.

 • i111

  Nagyon jó lenne, ha bevezetnének egy közvetlen járatot Pécs-Somogy/Vasas és a belváros között. Annyira fölöslegesnek érzem a Budai állomást, úgyis szinte mindenki a belvárosba jön.

 • Mon$ter

  Örülnék,ha az “egyetemi” járatokat sűrítenék (pl:27-es),valamint hogy a Főpályaudvarról induló esti és reggeli buszok részben igazodjanak a vonatokhoz. (Nem mondom,hogy várják be a késő vonatot,de pl az este érkező fáradt utasnak had ne kelljen futnia nagy pakkokkal hogy az utolsó járatát elérje,vagy órákat várjon a következő buszra.)
  Illetve a 44-es járat az Ágoston tér után a Zsolnay Mauzóleumhoz kéne mennie,vagy érintenie a Kultúr Negyedet.

 • na ne

  ne már öreg, szerinted mi kell a buszvezetéshez. semmi. Itt a lovét valakik ellopták. az hiányzik

 • Utas

  A 32-es marad? Vagy több lesz?

 • szemle

  Szerintem ehhez pénz és hozzáértés kéne ami itt nincs meg.

 • Fotelhős

  Na, ez nem egy rossz gondolat! Remélem a végeredmény jobb lesz mint ami most van. Mert most tötymörgés van csak.