hirdetés

Nem sajnálják a pénzt temetésre Pécsett

 • Jucus

  Inkább egy kis falusi temetés áraihoz kellene hasonlítani.

 • vackor

  A megyei fizetések is a töredékei a pestinek. Gondolom a kétmillióból, 1,5 millió a koporsó meg a szemfedő meg a körítés, amiből a legdrágabbat vették szerettüknek.

 • Szőcs

  Európai 1 havi minimálbér a temetés. Relativan a jövedelmek maradtak el nem a temetés drágult….

 • Pécsi

  Én nem gondolom, hogy olcsó lenne a pécsi temetés. Volt sírhely, nem pap temette az elhunytat, mégis 360 ezer forint volt a temetés. lehet, hogy egyeseknek nem sok, de szerintem minden család számára megterhelő ekkora összeget kifizetni. Érdekes tételek vannak a számlán: eü csomag (kinek?) lebomló zsák (1300 FT), halottszállitás temetőn belül gépkocsival. Ha gyalog viszik ki, akkor ingyen van? Nem lenne rossz, ha kicsit átgondolnák a tételeket.

 • Tlaci

  Jó a cikk. Régen volt téma, hogy a temetés milyen olcsó.. 🙁 Egy ürügy arra, hogy miért lehet árat emelni Pécsett is. Lehet, hogy kész az új árlista és be kell vezetni valahogyan a köztudatba, hogy áremelés lesz. Elvégre öt éve nem volt. Ha olcsó, ha a van rá pénz (néhányaknak) akkor nosza! Egyébként szerintem legyen az összehasonlítási alap Hong Kong. Ott igazán drága a halál (is). Ja! A kamerákkal mi lesz? Még mindig lopják a virágokat!