hirdetés

Térkövek: hallgat a Bayer Center

 • Iparűzési adó

  Annyira örülök, hogy ennyi év után ismét a toldozással-foltozással fogják ideig-óráig valakikkel (gondolom azokkal, akik e remek munkát végezték) elkészíteni a “helyreállítást”. Aztán kezdődik minden elölről. Ebbe az a jó, hogy van helye az iparűzési adónak. Tök jó, roppant igazságos, hogy kétszer fizetünk mindenért, egyesek meg röhögnek a markukban a lenyúlt pénzekkel. Hajrá Pécs!

 • öregpécsi

  Már ideje volna Merzának félreállnia.Érdekes módon az Izraelita templom bejárata előtt is szét vannak töredezve a kövek,hogy a kihelyezett kresz tábla szerint,mindkét irányból tilos s behajtás,amire x-es autók ****nak,de a betegszállítók is!!!
  Talán lehetne egy behajtást tiltó táblát elhelyezni midkét irányból,vagy fokozottabb rendőri jelenlét szükséges.Minden olyan autóst meg kell büntetni,aki orral észak felé áll.
  Cca.kettő hónapja képtelen az illetékes szervezet kicserélni a fölalatti parkoló behajtásánál az eltörött rácsot.Most végre lefedték egy vaslemezzel.
  Ma konstatáltam,hogy a Kosuth téren a keleti oldalán megsüllyedt a burkolat,be van dőlve cca.30cm.mélységben hat-nyolc térburkolati kő8talán eltörött a beton alapzat???.
  Szívesen olvasnék arról,hogy mi a terve a Városvezetésnek-Merza-a Kossuth tér rendbetételével?
  Egyszerűen botrányos,ami ebben a városban folyt,folyik kutúrális főváros kapcsán,mint utóélet.
  Úgy túnik,hogy a Konzum keleti sarkán véget ért a “fővárosi program”,mert már nem tellett a buszmegálló rendbetételére.