hirdetés

Botrány az egyetemen?

 • re : nincs is ugy

  te ……. (nem is tudom mi)! ha figyeltél volna, akkor számodra is kiderült volna, hogy a hangfelvétel éppen attól “titokzatos”, hogy nem szerepelt a nyomozati iratok között…. most került valahonnan elő

 • nincs is ugy

  Komolyan mi a gond pontosan?
  Maganceg penzerol es befekteteserol van szo.

  Ha csak ez az egy ugy amit most elo lehet huzni, akkor egesz jol kimaszott a nyilatkozo uriember okozta kaoszbol.

  Ez egyertelmuen szemelyes es sertettsegbol inditott ugy.

  A teny hogy a nyilatkozo ennyire kepben van azt tamasztja ala, hogy a nevtekenul kuldozgetett felvetel kuldojenek a szemelye sebnagyon titok mar.

 • Pécsi

  Nem összeférhetetlen, hogy a klinika igazgatójának van egy cége, ami klinikán belül müködik?

 • közbeszerzés

  Aki már csinált közbeszerzést, az tudja, hogy úgy minden drágább, mintha az ember megvenné “csak úgy”, tisztességesen mérlegelve az igényeit és az anyagi lehetőségeit. Aki meg nem tisztességes, annak mindegy, hogy közbeszerzésen, vagy azon kívül szerzi be cégének ami kell, mindenképpen csalni fog. Kerestem már úgy árút a közbeszerzésre kijelölt boltban, hogy megtaláltam, megkérdeztem mennyibe kerül, mondták, hogy x, aztán mikor kiderült, hogy közbeszerzés, akkor mondták, hogy ja, akkor 1.3 x.
  Azt is mindenki tudja, hogy a közbeszerzés sokszor kerékkötője a gyors és logikus ügyintézésnek. Meg azt is, hogy ha nem sikerül jól meghatározni a feltételeket, akkor akármilyen zsákbamacskát rákényszeríthetnek az adott cégre, mert a feltételek megadása szerint esetleg egy olyan cég nyer papírforma szerint, akinek silány a munkája/terméke.

 • GYÓGYÍTHATATLAN

  KEDVES JÓSKA. HA ÚGY ALAKULNA A VÁLASZTÁS,KÉRLEK KÜRTÖLD ÖSSZE A SOK SOK HASZONTALAN JÓSZÁGOT AKIKET HAVERSÁGBÓL IDE ODA KINEVEZGETTÉL ARCÁTLAN ÉS ALANT MÓDSZEREKKEL. GYÜLEKEZÉSI HELY PEDIG LEHETNE A PAPNEVELDE UTCAI SZÉP NAGY ELMÉLKEDŐ TÖMB. AKI PEDIG NEM FÉR BE AZT BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉS JOGCÍMÉN MINDENTŐL TÁVOL KELLENE ELHELYEZNI. EMBERTŐL,ÁLLATTÓL,TERMÉSZETTŐL,CIVILIZÁCIÓTÓL,PÉNZTŐL.

 • Kiemelt hozzászóló!

  Én speciel nem bírom a pasast. De attól még lehet jó ember, hogy egy ****!

 • PiTiE

  az egyetem ápol és eltakar “hejes irás” egy kicsit óvatosabban de ezek szerint tudod kik ezek

 • hejes irás

  Tisztelettel érdeklődöm,hogy a szakdolgozòkat még meddig kívánja alázni a méltán mélyen tisztelt vezetőség? Aztán érdekes fogalmak jutnak eszembe: korrupciò,zsarolás,fenyegetés,csalás,hivatali hatalommal való visszaélés,sérült betegjogok,inkompetens vezetők. Apropo akor most a sürgöségin sikerült rendet rakni vagy továbra is megfelelő a kuplerály amit a nagyon komoly vezetőknek köszönhetnek. És éljen a cenzura.

 • Valentin

  Ebben a gusztustalan országban lehet másra számítani!A lehallgatásokban is jobban teljesítünk!Mindent bele Professzor úr!

 • Pécsi

  Imhoff már akkor is az egyetemen dolgozott?