hirdetés

Több a fix kamera, mégis több a baleset! Akkor minek?

 • Mike Mahart

  A fix telepitésűeket vagy egy idióta találta ki, vagy eleve az volt a cél , hogy le tudják követni az embereket, hogy mikor hova mennek. A lesipuskásokat meg könnyen ki lehet cselezni egy egyszerű alkalmazással. http://www.traffihunter.hu/

 • Bergovecz Győző (Bergo)

  Mindig is pénzbeszedésről szólt az egész traffipax! Ha nem arról szólna akkor nem bujkálnának és nem a kint felejtett 30as táblákhoz mennének mérni! “Bujkálunk és mérünk” ugye sunyi kis fakabátok.

  Az utak állapota miatt is sok a baleset mert nyomvályús és kátyús az utak 99%a! Továbbá a 6os túl van terhelve és sok a kamion a traktor és az utánfutós paraszt akik 50el mennek.

  Ja és ott vannak akik miatt nagy a sor és nem lehet előzni mert nem tartják be a követési távolságot!
  Hányszor hallani, hogy sort előzött és baleset lett belőle! Láttam ilyet én is aki 1 autót kezdett előzni de nem tudott bemenni elé mert nem volt követési távolság ahová vissza tudott volna menni! Majdnem baleset lett belőle. Aki meg a másik valagába megy azt hiszi így kell közlekedni követési távolság nélkül és dudálnak ha bemennek eléjük! Pedig valójában miattuk van sok baleset! Nem ritka amikor még nyomja neki nehogy be tudjon menni elé mert pofátlan előző halljon meg inkább amikor ő nem tartott követési távolságot és veszélyeztette az autósokat ezzel.

  Magyarországon a közlekedési morál a béka feneke alatt van sajnos! Pedig ha mindenki azzal foglalkozna ő hogyan közlekedik… de saját szemébe a gerendát ugye.