hirdetés

Több ezer fertőzött kutya lehet Pécsett

 • Propaganda és a háttere.

  Érdekes gondolatokat ébresztenek bennem az oltáskritikusok érvei amelyek az immunrendszer felborulásáról szólnak. Arról, h az allergia és a saját testünket felfaló autoimmun betegségek népbetegséggé válása szoros összefüggést mutat az állami szinten elrendelt és kényszerített vakcinázással. Ugyanezt mutatják jelenleg is a vakcinázott és nem vakcinázott területek EÜ statisztikái és azt is, h a nem vakcinázott területen nem mutattak ki szignifikánasan nagyobb megbetegedési és halálozási számot. Ha ehhez hozzávesszük az immunbetegségeket és a szövődményeit is, akkor nem kérdés, merre billen a mérleg nyelve.
  Elgondolkoztatók még az oltás botrányok is. Egyrészt a HISZTÉRIAKELTÉSES oltatási kampányok, másrészt a közvetlen oltási mellékhatások (legutóbbi ilyen, ami VHO vizsgálatot is maga után vont, a madár/sertés influenzás kampány volt).
  Elgondolkoztatóak a chipelt emberes szép új világrendről szóló elképzelések is. Az intelligens chiprendszer nem csupán totál kényelmet, hanem a központi rendszer és a RENDSZERGAZDÁK felé való totális kiszolgáltatottságot is jelent.
  http://www.youtube.com/watch?v=v8d_XxsskzU

 • malina

  Majak, igazad van, rosszul fogalmaztam:oltás nélkül halálos.Köszi a helyreigazítást!

 • Buksi

  “Több ezer fertőzött kutya lehet Pécsett” Ja. Bolhafertőzött.
  Több ezer veszettség fertőzött kutya már kiirtotta volna a lakosságot.

 • majak

  Én is pontosítanék. A fertőzés ritka kivételtől eltekintve nem halálos. Ez azért van, mert a harapás utáni un. posztexpozíciós oltássorozattal kivédhető a betegség. Ha viszont jelentkeznek az idegrendszeri tünetek, akkor valóban ritka kivételtől eltekintve belehal a beteg. Ha jól emlékszem, eddig mindössze öten élték túl a veszettséget abból a kb 50-ből, akik esetében alkalmazták a Milwaukee-protokoll nevű eljárást.

 • Kosaras

  Ha már az emberekkel nem törődik senki, legalább a kutyáknak ingyenes lehetne a vakcina. Utána lehetne csak büntetni a pénztelen kizsigerelt tulajdonost akinek lehet hogy munkahelye sincs pedig dolgozna.

 • malina

  ” A fertőzés halálos is lehet” – ezt pontosítanám: a fertőzés ritka kivételtől eltekintve halálos.