hirdetés

Több mint 800 milliót költenek a Leőweyre

 • Leőwey “vén” diákja

  Ebben csak egy nagy hazugság van: hogy a német nemzetiségi épületet nem felújították, hanem átépítették és ezzel a nagy részét (4 szintből 2-t) ÁTPASSZOLTÁK A MELLETTE LEVŐ SZENT MARGIT ÁLTALÁNOS ISKOLÁNAK!!!!! Így a nemzetiségi tagozat osztályainak maradt 4 tanterem a korábbi 16-ból!!!!! Igaz, hogy évfolyamonként 1 ilyen osztály van, de saját tapasztalatból tudom, hogy az ő óráikat, megfelelő szinten és színvonalon, csak csoportbontásban lehet megtartani.
  Én is odajártam, ott érettségiztem lassan 3 éve, 4 csodálatos évet töltöttem el, semmi gond nem volt, meg is van az eredménye. Most a testvérem Leőweysta, és nem telik el olyan nap, vagy legalább hét, hogy ne panaszkodna: “nem volt tantermünk”, “a kisebbektől nem lehet órát tartani” ugyanis az épület melletti focipályára járnak át az ő szüneteikben (más a csengetési rend a 2 iskolában), így se testnevelés órát nem lehet ott levezényelni, sem egyéb elméleti órát, mert hangosak, a tanáraikat pedig egyáltalán nem érdekli, hogy mit művelnek ott, ők köszönik szépen, ülnek a babérjaikon és az “új” tantermeikben! FELHÁBORÍTÓ!
  Örülök, hogy lesz labor, felújítás, stb. de azért a német épületre vonatkozó szövegrészlet HAZUGSÁG! Nem felújították, hanem a nagy részét elzárták a gimnazistáktól, és maximum egy új bejáratot húztak fel, a főépülettel összekötő folyosót is átadták a másik iskolának, ezáltal aki ezen 2 részleg között szeretne közlekedni, hóban, jégen, sárban, szakadó esőben kénytelen az udvaron át menni!!!!
  Előbb járjanak utána miről is akarnak írni, és ne csak a felszínt lássák meg!

 • Csak én vagyok

  Szokásos, gondolom azért nincs kommentár, mert sok olyan lenne ami azt mondja másra is mehetett volna ez a pénz (mármint a város öntőkéje…). És én is köztük vagyok 😀
  De hány embernek tűnik fel majd vajon ez a választás előtti parasztvakítás… Iskolába beruházás, végre ‘bontják’ a 25 emeletest, büszkélkedhetünk az új buszmenetrenddel is meg a szép új tete buszokkal és a többi és a többi… Ha más lenne a városvezetésben akkor is menne most a finisben a vakítás.. Csak lehet más dolgokkal.

 • Szokásos

  Pozitív hír, nulla kommentár. Ha a Leöwey tetejéről egy járókelő fejére esett volna egy jégcsap, már 30 hozzászólás lenne a cikknél.