hirdetés

Toller döntött a pécsi hulladékudvarról

 • Meixner András

  Nem tudom, miért döntött Toller László barátom annak idején úgy, ahogy tette. Ha tudom időben, biztosan megpróbáltam volna meggyőzni, hogy ne így tegye! DE ezt a döntést a jelenlegi városvezetés hajtatja végre! 4 éve vannak hatalmon lett volna módjuk változtatni, ha akarnak. Nem tették. Ami az Eperfás úti telepről készült fotókat illeti szépek, csak tessenek bemenni az udvarra és ott is fotózni! Akkor persze más lenne a kinézete a dolognak. Az sem igaz, hogy valamivel messzebb a lakóházaktól ne lenne elég alkalmas terület a városban, mint ahogyan az sem, hogy ne lehetett volna a helyszíneket módosítani – még ha macerás is az eljárás. Persze most sokan próbálnak mosakodni, mások pedig politikai hercehurcát akarnak kelteni egy civil ügyből. Azt viszont el kell mondani, hogy a program jó, de a megvalósítása rossz! Aki ugyanis azt mondja, hogy a hely jó, és nincs káros hatása semmire, annak javaslom, vegye meg a szomszédos telket, építse oda a házát és családostul költözzön oda! Várom elsősorban a felelős BIOKOM-os, Városejleszési KFT-s, és önkormányzati vezetők jelentkezését! Mutassanak példát! (Vagy ne legyek ennyire naiv?)

 • tüntető nő

  érdemes volna tüntetést szervezni a a szelektív gyűjtők mellé is. ráadásul ahogy kinéz némelyik. 🙂

 • pécsi

  Az elmúlt 8 évben mi történ akkor? vagy csak most találták meg a tervet? Ennyi idő kellett mig megjött rá a pénz? valami nagyon nem stimmel itt.

 • Mérnök

  Hölgyek, Urak!
  Toller nem volt hülye és helyesen döntött. Jót akart, ez egy európai projekt. Nem szeméttelep, elég csak megnézni a cikk alján a már meglévő és UGYANOLYAN hulladékudvart Pécsen. Azt se tudtátok eddig, hogy létezik! Olyan mint egy modern gyár vagy üzem, kívülről semmi nem látszik.

 • Olvasó

  Magyarország megújul! (Ez is a táblán van.) Köszönjük!!!

 • E. Dóra

  Olvasó!
  Ott van! Na és? Semmi köze nincs ahhoz hogy Toller elvtárs ki tudja miért egyedül eldöntötte az egészet!

 • Olvasó

  Kedves E. Dóra!
  Ott van, hogy Széchenyi terves beruházás, vagy sem? Ott!

 • E. Dóra

  Olvasó!
  Ezt úgy hívják, hogy időarányos forrás-lehívás. Mivel Uniós pénzről és támogatásról van szó. Ha elolvastad volna a cikket, akkor kiderül, hogy minden eldőlt 2005-ben, és a határidők-ütemek szerint történik a projekt finanszírozása és az ehhez szükséges eus pénzek lehívása. Ez éppen erre a kormány-időszakra esett, az éppen futó Széchenyi terven keresztül. De ez utóbbinak ehhez vajmi kevés köze van (leszámítva persze az adminisztrációt)!

 • Olvasó

  Nah a lakájmédiának “kiszivárogtatta” a városháza, hogyan mentsék a menthetetlent? Mégis a fideszes Új Széchenyi tervből épül a szemétlerakó! Akkor hogy is van ez?

 • Eduardo

  Kérdezzük meg Imrét vagy Ferit, ők szerintem tudják, mi az igazság.

 • Juhé Pista

  Még mindig szívjuk a Toller érát!