hirdetés

Tüskésrét már a kutyásoké is!

 • Lakatos Lászlóné

  Szerintem jó lenne ha nem lenne senki annyira önző A. Zimmer , nem hiszem, hogy nincs nagyobb gondja mint egy éppen a botjával sétáló (sportoló idős ember), vagy a mama aki a babakocsival gyorsgyalogol ,pl. én, aki pótnagyiként teszem ezt, mert nekem szükségem van a mozgásra és képzelje, ennyire vagyok képes csak 65 évesen. A baba alszik és én mindig szembe megyek a futókkal, hogy félre tudjak huzódni ha egymás mellé érünk. Addig míg én ezt teszem, a baba anyukája kocog körbe körbe. Jó lenne ha ezt az egy sávot ne tartsa senki kizárólag a sajátjának. Ha nehezen viseli a többséget, akkor kocogjon, fusson másutt. Nem járda kell, mert a flaszter éppen annyira nem jó gyorsgyaloglásra, vagy bottal járásra az izületetnek mint önnek a futásra. Nem köpök, és nem ba…gatom a telefonomat. De ugy azt is tapasztalja, hogy ketten hárman is futnak egyszerre időnként egymás mellett? Nem kellene kötekedni és morgolódni, hanem inkább a konténer Wc-t harsogják inkább! Miért nem ez a legfőbb problémájuk? Sokszor látom, hogy a futó letár a pályáról és elvégzi dolgát a zöldbe-gondolom ez sokkal nagyobb probléma. Szemetes is kevés van uram, padok is lehetnének pl. az idősebbek időnként megpihenhetnének.

 • A. Zimmer

  A járda valóban sokat segítene a helyzeten.

 • Dóra Takács

  Ezekben teljesen igazad van, sajnos amíg csak a futópálya van, addig tényleg ez lesz.

 • Bendegúz Izsák

  Teljesen egyetértek! Viszont kellene pluszba a pálya mellé még egy járda körbe az egész tó mellett, amin tényleg lehetne sétálni, biciklizni.

 • A. Zimmer

  Nem a kerülgetéssel van gond, hanem azzal, hogy képtelenek betartani azt a pár egyszerű szabályt, hogy ne köpjön a pályára, ne biciklizzen rajta, figyeljen oda, hogy ne ott végezze a kutya a dolgát és a legjobb pedig az, amikor még a gyerekére sem képes figyelni aki össze-vissza a futók elé rohangál, mert ez neki a játék. Anyuka közben meg a telefonját basztatja.

 • Dóra Takács

  Én is egy “kerülgető” futó vagyok, de sosem jutott eszembe mérgelődni ezen, ugyanúgy joguk van ott sétálgatni, nekem meg nem lesz semmi bajom egy 40 cm-es változtatástól. Persze lehet, több embernek rossz tapasztalatai voltak eddig, én megköszönöm mindig, ha félrepattannak, amikor jövök, de nem várom el.

 • Peter Sipos

  Kuttyafuttatókat a kórházak helyére!!!!!

 • A. Zimmer

  Most már csak az kéne elérni ennyi szép fejlesztés és ötlet mellett, hogy a futópálya tényleg a futóké legyen és ne kelljen kerülgetni a bottal sétálgató nyugdíjasokat, vagy éppen a kutyát vonszoló és babakocsit tologató kismamákat. (a kerekesekről nem is beszélve)