Fillérekért üdülhet az Erzsébettel

 • Olvasó

  Tisztelt Korb Zoltán. Mielőtt cikket ír, nem ártana tájékozódni:

  erzsebetprogram.hu:

  “Közlemény
  2014. február 03.
  Rendkívül népszerűek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program keretében meghirdetett pályázatai. A mai napon (2014. február 3. 18.00 óra) a létszámkeret kimerülése okán, a pályázati határidők lejárta előtt, lezárásra kerültek a nagycsaládosok és a fogyatékossággal élők számára hirdetett lehetőségek is.”

  A cikk megjelenése: 2014.02.07-e

  Ui: Majd legközelebb…

 • re cinikus realista

  Nyilván igaza van, de mit tegyen az, aki tisztességesen dolgozik és mégis szegény? Hová mehet? Tönkre.

 • cinikus realista

  A programban való részvétel jövedelemhez kötött, az egy főre eső jövedelem nem haladhatja meg a minimálbért. Három 14 év alatti gyerekkel számolva 17500 forint a program önrésze. Ehhez a kiválasztott szálláson még hozzáadódik az idegenforgalmi adó, az ellátás (ha olyan szállást választanak ahol az nincs), az utazási költség. Így teljes a kép. A programot nem a “szegénységben” élőknek találták ki, hanem a tisztességesen dolgozóknak.

 • vackor

  Apuka!

  Csak egy baj van, senki nem gondol bele, hogy 1 gyerekkel is élhetnek családok szűkösen és nekik semmi sem jár, még a családi adókedvezmény sem.

 • Apuka

  Attól, hogy ti orbitális baromságokat írogattok ide, még ez a program jó és hasznos és nagy segítség a nehezebb sorsú családoknak. Szerencsére ők tudják ezt és tesznek arra a hülyeségre, amit itt összehordtok.

 • re Incike

  A 3 gyermek már nagy család. Nagyon sok minden ingyen vagy kedvezményesen jár ezeknek a családoknak jövedelemtől függetlenül. Nagyon sok politikus, képviselő is van, akinek 3 vagy több gyermeke van. Ugye ők sem minimálbérért ülnek a parlamentben.

 • Incike

  Nagyon jó lehetőségnek tartom a rászorulóknak. Tavaly is volt ez a lehetőség, számomra akkor is gyomorforgató dolgot hallottam ezzel kapcsolatban. Házunkban is lakik nagycsalád három gyermekkel. Mesélték hogy, 1 hétig Zánkán nyaralt a két nagyobb gyermek fejenként 2500 Ft ért. Miután kinyaralták a gyermekek magukat, másnap indultak az Adriára két hétre, majd még hazánkban kirándultak. A család igen jómódú, nem egy autóval rendelkeznek, több ingatlannal, bejárónő, vasalónő, minden van.
  Kérdem én, azért mert három gyermeket ” nevelnek” mindent lehet? Miért nem kérnek jövedelem igazolást, és miért nem rászorultsági alapon döntenek arról ki visznek e programban nyaralni?
  Tessék kérem elgondolkodni ezen!!!