hirdetés

Új utak: hamarosan kikerülhetjük a dugókat

 • Bergovecz Győző (Bergo)

  És mégis kinek a fejéből pattant ki ez az irdatlan nagy hülyeség?! Ezt azért nem ártana átgondolni egy kicsit!

  1. A nyugati elkerülőn nincs elég probléma az ürögi bekötőúttal?! A sok **** nem tud 1 km.el többet menni inkább ott fékeznek állóra az elkerülő közepén, hogy beforduljanak! Azt is inkább meg kellene szüntetni és nem lenne annyi baleset ott emiatt! Így is nagyon lassú az az elkerülő! Aztán meg ott van vele párhuzamosan egy másik bekötő út a plázánál! Ennek így semmi értelme csak, hogy valaki majd eltegye belőle a pénzt!

  2. Az Északmegyer dűlőn keresztül mégis ki akar egyből a nyugati elkerülőre jutni?! Az ottani Siklósi kereszteződésbe meg lehet nézni mekkora dugó van mert a Tüskésréti úttal egyszerre van zöld és ha 3-4 autó átér egy zöld alatt az már jó! A Tüskésrétin rendszeresen olyan nagy a sor, hogy nem ritka amikor az 5. zöldön jutok át. Ettől biztos jobb lesz a helyzet persze! Inkább rosszabb!

  3. A dugók leginkább azért vannak mert mindent a város közepére raktak és mindenki oda igyekszik vagy azon át! Arról nem is beszélve, hogy kb van a két híd és máshol nem tudnak átjutni az autósok a város egyik feléből a másikba! Leszámítva 1-2 rossz állapotú és szűk vasúti átkelőt ahol nagyrészt le van engedve a sorompó a sűrű vasúti átkelés miatt. Arról nem is beszélve, hogy ezek elég eldugottal, rossz úttal amikből a városba kijutni nagyon rossz.
  Ezt kellene megoldani egy újabb híddal és nem lenne ekkora dugó! Továbbá nem mindent a központba tenni!