hirdetés

Újabb helyek nyílnak a belvárosban!

 • János Tálas

  27-én ezzel a programmal nyit a BuRock bár: https://www.facebook.com/events/1953613904924393/

 • Molnár István

  Amit írtam egy részét félre értetted… idézek: “A Fagyi vizes volt, ezáltal gyorsan olvadt, gyakorlatilag 3-4 perces
  intervallum alatt, és mivel nem tálkában, csak egy papír tölcsérben
  adták”… Tehát igaz hogy kalácsban volt, de az egész koncepciót, egy papír tölcsérben adták. Ha adnak, egy akkora tálkát amibe belefér, ami simán megoldható, sőt találtunk azóta olyan helyet (igaz nem Pécsen), ahol van is rá lehetőség.

  Olvasva a válaszod, sajnálattal tapasztalom, hogy nem ettél igazi csavaros fagyit. Az oké hogy víz bázisú, de nem mind1 a hígítási arány. Mi tudunk neked Zalaegerszegen egy olyan fagyizót, ahol garantáljuk, hogy a nyári “nagy” melegben is tartja magát, és nem mállik szép pillanatok alatt, én az a hely óta hasonló minőséggel még nem találkoztunk. A kürtős fagyi ára, pedig simán hozhatná ezt a minőséget, de még lehet belőle valami. Mi reménykedünk benne. Megjegyzem a McDonald’s-ban is csavaros fagyit kapsz, kérd tölcsérben és sétálgass vele egy kicsit. Náluk is jó a fagyi, de az sem az igazi.

 • Gizella Novakovics

  Ez a csavaros fagyi vizbázisú, ettől vizes…valóban gyorsabban olvad. A fagyi kürtőskalácsban van, igy nem lehet műanyag tálkába adni és éppen ez a különlegessége. Ha kürtőskalácsot eszünk, attól is ragadunk. 🙂

 • Molnár István

  Elmentünk, nem volt nagy meleg 23-25 fok körül. A Fagyi vizes volt, ezáltal gyorsan olvadt, gyakorlatilag 3-4 perces intervallum alatt, és mivel nem tálkában, csak egy papír tölcsérben adták (az ára miatt simán lehetett volna egy műanyagtálkában, vagy valami strapabíróbb edénybe), így nyakik ragadtunk mind a ketten. A helyszín minimalista, nem rég nyithattak, 3 leányzó volt a pult mögött, még nincs meg az összhang, Kürtőskalács finom volt, bár ár/érték arány nincs meg sajnos, bízunk benne, idővel javulni fog a helyzet. Első Kürtőskalács fagyink volt, sajnos csalódásnak éltük meg.

 • Gizella Novakovics

  No 1 Kürtős fagyizó a Ferencesek u. 50. alatt 25 perc múlva, azaz 11 órakor nyit!!
  Oda kell menni.

 • Manu

  És ugyanabban az épületben lesz, mint a Pagony könyvesbolt? :O
  A folyamatosan nyíló új helyekről, a Színház téri Corso Bisztró már be is zárt; fél évig sem voltak nyitva…

 • Molnár István

  Még mindig “kiadó” az üzlethelyiség, a “The Soft-nak” semmi nyoma.

  Edit: Most nézem közben módosult a cikk, átírták júniusra 😀

 • Benjámin Kurilla

  Épp ezen tűnődtem.

 • Molnár István

  A The Soft-ról annyit, hogy már június közepe van…