hirdetés

Porcelánnal fizet a Zsolnay tulaja?

 • Moderálás

  Palika, eddig csak a rengeteg marhaság miatt moderáltak, de ahogy látom a trágár stílusod miatt is kiraknak. Tudod, új média tv vonatkozik a kommentekre:-) Gondolom az újság csak nem szeretne fizetni helyetted:-)

 • petracska

  Ez is teny!Cegbirosagi adatok nyilvanosak!Moderalj

 • Tehat ha jol ertem, Bachar Najari a gyarbolkivett prcelannal fizette ki a cegbe bevitt apportjat?!? Ez jo, igy en is ki tudnam fizetni!!! 🙂

 • Zsolnay&Hollóházi

  Én “csak úgy” annyit kérdeznék nem zavarják-e a tények? Nyereségről hol tetszett olvasni? A közzétett beszámolót nyugodtan tessék megnézni a http://e-beszamolo.kim.gov.hu/
  portálon. Persze tudom, a túlzott tudás zavarhatja az Ön “tisztánlátását”. Meg a valóság is. Nem baj, hajrá!

 • gyuluról

  Tisztelt Pécsma! Kérem készítsenek egy interjút Kovács Úrral, melyben lehetősége lenne elmondani, hogy “uralkodása idején” mit tett a gyár érdekében?
  (Sejtésem szerint Szlovákia középkori történelméről hosszabb összefoglalót sikerülne írni.)

 • :-)

  Tavaly tavasszal telesírta a zsebkendőjét a vén bolond, hogy nem ha nem lép a város itt a Zsolnay vége, mert nincs pénz a gyárba fizetésekre. Pár hónappal később, hogy nincs export, aztán hogy nincs belföldi piac, majd hogy kikötik az áramot. És láss csodát eltelt egy év és még mindig van Zsolnay, bérek, áram.. A nyilvános mérlegből pedig nem úgy tűnik, hogy a KoGy idejében mélyponton lévő gyár tovább hanyatlott volna az elmúlt évben.

 • csak úgy

  Mikor a jelenlegi tulaj megvette a gyárat, az éves szinten komoly vesztességet termelt, most pedig a cég már nem vesztességes és nőtt az export is.

  Az elgondolkodtató, hogy miért is támadják a jelenlegi tulajdonost?! Mert nem gondolom, hogy ebben az országban bárki is önzetlenül, önérdek nélkül küzdene a Zsolnayért, csak azért mert ő “félti” ezt a régi céget, mint Pécs jelképét.
  A “kisrészvényes” miért nem örül, hogy a cég már nem vesztességes és emelkedő pályán van?
  Gondolom a MOL, az OTP kisrészvényesei sokkal érdekesebb kérdéseket is feltehetnének a menedzsmentnek, mint, hogy mennyit ér egy apport, vagy az miből lett kifizetve…

 • Zsolnay&Hollóházi

  A közgyűléseken feltett kérdésekre a tipkus válasz, hogy nem válaszolunk, mert az üzleti titok. Nem válaszolunk, mert az nem tartozik a napirendhez. Nem tudnak válaszolni, mert az igazgatóság és felügyelő biztottság testületileg nem vesz részt a közgyűlésen. A város és a holding képviselői kötött mandátummal vesznek részt, tehát a napirend tekintetében egy “igen”, “nem” szavazatra jogosultak.
  Sem az igazgatóság, sem annak elnöke, sem a felügyelő bizottság, sem annak elnöke egyetlen levelenre sem válaszolt. Miről beszélgetünk? Gyüjtögessem a feladóvevényeket?

 • Szőts

  Ha a holding nem kötötte ki, akkor bármi lehet az apport a tőkeemeléshez. Felveti a lőtér a holding alkalmatlanságát. Porcelánnal fizetett akkor mi van?