hirdetés

Újabb vágás: mi lesz a távhővel?

 • adozo

  Azért kell nyomni ezt a rezsiörületet mert rájöttek, hogy semmilyen formában nem tudtak több pénzt adni az emberek többségének. Ezzel is kudarcot vallottak, igy persze nem forgott fel a belső fogyasztás, a hatalmas 0,1% – os bövülést meg hagyjuk már el. Sajnos a lakosság döntő részének kevesebb pénze lett, kevesebbet költ és az eddigi összes hazúg politikai igéret nem jött be. A magyar villamos művek zrt ( állami ) keresi a legtöbbet az áram árán, kb 40%-os a haszon, vagyis az állam nyeli el a legnagyobb extra profitot, de erről nem szeretnek kampányolni az illetékesek…..

 • öregpécsi

  Mitől lesz nonprofit egy szolgáltató,ha az állam konszolidál-pl.eddig 53milliárdal a távhőt,aztán egy hasonló nagyságú csomaggal az év végén,és mindezt a mi adónkból.Hát erről szól a rezsicsökkentés,semmi másról.
  Pl.miért nem konszolidálja a többi szolgáltatót hasonló nagyságban-miért akarja tönretenni ill.bevásárolni magát a cégekbe,aztán um.sza..rt,hu…rt megvenni,bóvli kategóriába sorolni.
  Ne mondja már nekem valaki,hogy ***** nagy megtakarítás évente 50-60Ft a kéményseprési díjakból!!!
  Kiváncsi volnék arra,-Szilágyi fókorifeus-hogyan számolták ki,hogy évente 100.000Ft-al lehet kevesebb a rezsim??
  Mondanám a példát: áram eddig 10.985Ft,gáz 10.875Ft,víz 1300Ft,ez mind összesen:23.070Ft megtakarítás a mai napig.
  Mitől tud ennél egy kétgyermekes család többet megtakarítani??
  Kiváncsian várom a példákat.

 • Már Bcsánat

  igazad van. azért, hogy a fidesz populista módon elérje a szavazórétegét, főleg a nyugdíjasokat, még rúgjunk is ki rengeteg embert.

 • val

  Hotter: Utána meg sírnál, miért annyi a munkanélküli…

 • Hotter

  A pétávtól is ki kell rugni a rengeteg irodista hátramozditót!!! Máris nincs hiány sőt többlet…

 • már bcsánat

  és az adód hova megy? ami eddig útépítésre, kórházakra, fejlesztésekre ment? most egy része megy bele ebbe, kevesebb lesz másra. miután másra kevesebb lesz, az állam nem tudja előteremteni máshonnan, csak adóból. a több adót is te fogod megfizetni. azt gondolná az ember, hogy az ilyen szintű gondolkodás középiskolás korra már kialakul, a magyar példa úgy tűnik mást mutat..

 • Re: Már Bocsánat

  De engem ez miért érdekeljen, amikor kevesebb a gázszámlám? A lényeg, hogy kevesebbet fizessek. Ennyi!

 • már bcsánat

  s tudom, hogy a pécsma nem ennek a felülete, de a pétáv az előző rezsicsökkentés során is 600 milliót kapott,.. országos szinten is 53 milliárd ment konszolidációra.. aki gondolkodik még ebben a kbszott országban az rájöhet, hogy itt nem rezsicsökkentésről van szó, hanem átcsoportosításról.. aki dolgozik, az még többet fizet– de a józan ész fénysebességgel hagyja el az országot–