hirdetés

Gasztrokult: Újra nyitva a Nick-udvar

 • azta

  Horváth Tamás!

  Már hogyne lenne a kereskedők hibája. 5 órakor mindegyik lehúzza a redőnyt.

 • Horváth Tamás

  A magán tulajdonba lévő üzletekből 3db 2 ki van adva.A helyzet katasztrofális. Nincs
  közlekedés, nincsenek vásárlók, és ez nem a kereskedők hibája!
  Az egész Széchenyi tér üres a Nádortól lefelé!

 • Balogh

  Bar szerintem eleg messze van az eredeti tematol, de a pecsi, belvarosi uzletek tulnyomo tobbsege varosi tulajdonan van. Az azokat kezelo Holding pedig latszat programokkal (pl:belvarosi bevasarlo nap) “probal” a berloin segiteni, ahelyett, hogy az irrealis berleti dijakat csokkentene. Sebaj, a fizetesuket ok igy is megkapjak!
  A Nick-udvar is ugyanilyen illuzio, belul rohad minden, de azert szep feherre le lett festve!

 • öregpécsi

  Csatlakozva Nahhh-hoz,el kell utazni pl.Genfbe-hasonló nagyságú és lakosságu,mint Pécs-és akkor csodát látsz,mint a belvárosban,mint kijebb,élet van,tömegek,fényes üzletek-nem látsz bezárt vagy kiadó üzleteket-magyarúl,nagy élet van este is!
  Ennyit a fényző Holdinghoz.
  Amúgy meg PZs.dr. megtanulhatna öltözködni,mert acipője lehet,hogy dizájnos,de nem illik a ruhájához.
  Amúgy meg Barna úr és nem tudom ki a harmadik személy,igazán köthetett volna egy nyakkendőt egy ilyen ünnepi alkalomra.

 • Nahhh

  Horváth úr!
  Amit ír, annak a többsége jelentős csúsztatás. Tessen szíves kimenni egy kicsit Ausztria Pécshez hasonló méretű városaiba, vagy Németországba, javasolnám még Spanyolországot és Görögországot is egy kis kirándulásra. És a végén, a pécsi belvárosban az (üres) ingatlanok döntő többsége (80-90%) magántulajdonban van. Az Árkáddal egyetértek, de csak részben. Mert nem az Árkád hibája, hogy Pécs kereskedőinek jórésze ugyanazt akarja eladni az embereknek, mint amit a bevásárlóközpontban olcsóbban meg lehet venni.

 • Horváth Tamás

  Európa városaiban nem konganak üresen a főutcai üzletek, hanem elegáns drága és bőséges kínálattal csábítják a vevőket. Nincsenek bezárva a központi szállodák, és az üzletek magántulajdonba vannak. A munkahelyeket nem számolják föl és a közlekedést sem tiltják ki.
  Ja és nem építenek plázát a belvárosba.

 • herczegh-Kovács János

  Nosztalgiával gondolok rá, mert itt az első emeleten volt az első albérletem, egy női testvérpárnál laktam néhány évig.
  Hajdan grófi családból származtak.Az előszobában akkor egy nagyra becsült Munkácsy kép lógott. Egyszer meglátogatott az apám, hozott egy csomagot,és nem engedték be.
  sosem felejtem el.A szobám ablakából éppen az udvarra lehetett látni.Minden nap az udvarban lévő bisztróban reggeliztem.Finom hideg salátákat készítettek ott.

 • Pesti

  Horváth úr! Bpen az V. Kerületben is üres minden, sőt a Váci utca is halott. Mit gondol miért? Elárulom: gazdasági válság van egész Európában! Amit ír az nem pécsi probléma, hanem európai!

 • Horváth Tamás

  Patyomkin ház!
  Milyen befektetőkre vár a holding, a fél király utcát már elüldözte a kifizethetetlen bérleti díjakkal. A belváros kísértetiesen üres, halott.
  Minek kellett kitelepíteni a lakókat és az irodákat, annó? Most nem kéne befektetőkre vadászni.

 • Nahhh

  Újabb kocsma! Remek! Nesze kultúra fővárosa.

 • Pécsi

  Nagyon kíváncsi vagyok. Biztosan benézek a napokban. Szerintem nagyon jól néz ki, párszor már bekukkantottam, amikor arra jártam.