hirdetés

Üzletek civileknek: másolják Pécset

 • Mikor?

  értik meg-szerkesztő úr,a zsebünk üres.Majd ha munkahelyek lesznek és költhető anyagiak én is beülök vacsorázni-sörözni.Ez az oka a becsukott üzleteknek ki nem fizetett számláknak,nincs a városnak gazdája mutyi város sőt az az egész ország,sajnos.
  .

 • bevándorlók

  Valamelyik héten beszélgettem a Király utcai olasz cukrásszal. Nem is merem kimondani azt az összeget, amit havonta költ az üzlet bérletére. Azt mondta: nem is ez a baja. Hanem, hogy a Holding annyit sem vont le a bérleti költségéból, amit a helyre ráköltött három-négy éve. Utolsó mondata: míg ausztriában vígan kifizette, addig Pécsett fuldoklik. De, osszanak ingyen helyeket. Kérdem én: kettő közötti, kedvezményes bérleti díj nincs? (lásd: expo?)

 • (…)

  “Pécs ISMÉT mintaváros lett” – hahahahahahahahahahahh***** 😀 😀 😀
  Rózsaszín szemüveg forevör!!! 😀

 • Böngésző

  Ne vegyék kritikának !- de…
  Bár nem vagyok “érintett” ebben a témában sem,- hacsak úgy nem, hogy pécsi lakos vagyok !- néha “rákattanok” a Pécs Holding honlapjára (?) is – meg-megnézem, mikor és mennyire frissül,- mennyire tartalmaz ehhez hasonló híreket, stb.
  Nem szerepem nekem eldönteni, hogy mennyire használják ki a “netezés adta lehetőségeket.” Pl. megosztást a facebookon… megjegyzem az “ráférne” pl. a http://varoslako.hu weboldalra is.

 • pest-pécs

  De jó mennek itt Pécsett a dolgok!

 • Kosaras

  Belgiumban is rengeteg kis belvárosi üzlet üres a városközpontokban. Gondolom a “kiválasztottak” kapják meg ingyen a helységeket, hogy tönkretegyék a bérleti dijtól fuldokló nemhaverokat.

 • szemle

  Szerintem még támogatni is kéne őket.
  Még nem szedték meg magukat eléggé.
  Ezt így kell csinálni aki nincs rászorulva azt támogatni kell.
  Példa a söröző tulaj .