hirdetés

Van még jegy a FOO-ra

 • Nutty

  Abban igaza van az első kommentelőnek hogy a kemping tulaja nevezetesen a Gonda aki tudjuk mi volt pécsen egy nem túl jómodorú ember:))

 • kempingező

  Ediig 2 FOO-n voltam, az elsőn és a harmadikon, de mind2X a ****-fos camping elavult koszos, mocskos zuhanyozói meg a sártengere miatt, plusz a dagadttibi tulaj arrogáns,nagyképű vállrángatós reagálása,nyálfröcskölős beszéde miatt SOHA TÖBBÉ! Mindent! Mindent! elrontottak / elrontanak a körülmények!!! És még ha ráadásként a gazda is vér****, akkor már ajkunkig is ért a fekália!

 • Ákos Mákos kiscserkész

  🙂 🙂 jót röhögtünk az előző szentfazék firkálmányán 🙂 Én azt mondom de antikrisztus 🙂 GYERE TE KÖZÉNK. Ha imáid segítenek, akkor túléled Péterfi Bori és a Love Band koncertjét pogózás közben is Majd jól kipörgetünk, hogy tényleg megjelenjen neked szűzmariska a tavon egy szál pendelybe 🙂

 • Karvalyné Spatula Ida

  Ez a orvfüvesek, orvzenészek és orvhorgászok éves találkozója, még a rendezvény nevében is benne van a notórius bűnözési szándék. Fiatalok, vigyázzatok, ezek a sátáni hangterroristák a vízzel megmérgezik az ízléseteket, hiszen köztudott, hogy a víz jobban vezeti a zajt! Inkább mondjatok egy imát az Úrnak, amiért még van fületek és hallgassátok a Mária Rádiót, akkor nem kárhoztok el.