hirdetés

Van pécsi vidámpark, csak nem tudnak róla

 • Zottya

  A mai napon jártunk Pécsett és a helyi ‘idegenvezetőnk” felvitt minket a Mecsekre. A tv-torony kilátójára voltam én személy szerint kíváncsi, mert én 2000-ben jártam ott utoljára. Azóta minden ugyanolyan. 🙁 Még az antennák 90%-a sem működik a digitális átállás miatt, így rossz volt nézni, hogy rohad szét. Életemben én most voltam harmadszor, párom másodszor Pécsett, de a vidámparkról nem hallottunk eddig. Ma a totális pusztulat, ahol még a 20kV-os trafót is lelopták az oszlopról, még a földkábel is ki lett ásva, a dodgem helyén “megpucolva”. A természet visszaveszi, ami az övé, majd ápol és eltakar. 🙁 (Csepelről…)

 • Marcus

  Csodálatos! 😀 Esküszöm, most sem csalódtam a városvezetésben! Vásártérre “vidámpark”…

  Ez a megoldás. Rohadtul lusták voltak a Mecsekre felvinni azt a pár játéknak tűnő valamit…
  Egyszerűbb volt a Vidámparkot bezárni.
  Rengeteg civil szervezet van abban a tetves városban, nem egy jelentkező lett volna, aki segít karbantartani a helyszínt. Össze tudták volna kaparni a leveleket, kitakarítani a vidámparkot.
  Könnyebb veszni hagyni, és “milliárdokkal” érvelni. Gratulálok. Így tovább 😉

 • bogár

  A kereskedők tönkremennek,a város elesik a kereskedők adóitól,az állam a járulékoktól,nő a munkanélküliség,de ha minden elveszett,ott a vidámpark,ahol 500 ft-ért felejthetjük bánatunkat.

 • Éva

  A vásártérre tenni a vidámparkot? Én nap mint nap arra járok az 55-ös busszal,és nem vettem észre,de nem is mondta senki,hogy ott van.A vásárba is egyre kevesebben mennek,nem ám egy máshol leselejtezett játékokból álló “vidám”parkba.A Mecseken még volt varázsa,de a vásártéren?
  Kinek volt ez az ötlete?

 • Pelikán

  Valóban tökéletes élménypark a hely, így lepukkanva is szép összegzése annak az abszurd kis országnak, amiben élünk. Némi fejlesztéssel persze még tutibbá lehetne tenni: a Tanú c. filmhez hasonlóan ki lehetne alakítani az Orbánizmus Szellemvasútját, ahol prominens oligarchák és dicső Fideszes “államférfiak” papírmasé figurái ijeszgetnék a nagyérdeműt…

 • majomparádé

  A Mecsekben tökéletes helyen volt a vidámpark csak nem kellett volna teljesen elhanyagolni .A vásártér a lehető legrosszabb helyszínválasztás.A vásártéri egy vicc