hirdetés

Veszélyben a pécsi nők kedvezményei?

 • Veronika

  A szórakozóhelyre való beengedés diszkriminációja nem magánügy, mert nem magánlakásról van szó, hanem nyilvános szolgáltatásról, amelynél tilos a nemi megkülönböztetés. Ugyanez érvényes a nemi alapú utazási kedvezményeknél. A hatóságnak intézkednie kell a szexista diszkrimináció megszüntetése érdekében. Nekünk nőknek nem az az érdekünk, hogy jogosulatlan előnyöket élvezzünk, hanem az, hogy UGYANOLYAN jogaink és lehetőségeink legynek mint a férfiaknak.

 • Bordács Andrea

  A szerző abszolút keveri a dolgokat. A kismamáknak szóló kedvezmény állapotra, anyagi helyzetre vonatkozik, ami jogos. Úgy általában a nőkre, viszont hátrányos nemi megkülönböztetés, ami később a munkahelyeken megnyilvánul, s a nők megvásárolhatósága, alacsonyabb rendűként való kezelése éppúgy itt van, mint a családon belüli erőszak esetében. nagyon szomorú, hogy a nők nem érzik ezt.

 • Csak egy vélemény

  Szerintem az,hogy egy szórakozó hely kit enged be ingyen és milyen okoból ez a tulajnak a magánügye ez nem megkülönböztetés mert nem kötelező odajárni.
  A tömegközlekedés nyilván más dolog de szerintem ez így rendjén van. Sok irigy ember van aki nem tudja elviselni ezeket a dolgokat azok aztán mennek mindenféle jogvédő szervezethez de azon el kéne gondolkodni néhányuknak attól jobb lesz neki ha mindenki fizet lesz pénze belőle talán vagy mit akar ezzel elérni. Ez Magyar Morál mindeki mást hibáztat, ha nem lenne ez széthúzás talán többre vinné ez az Ország. Azért mert valakinek munka nélkül is 20 millás autója van sőt még sorolhatnám de ha neki nincs attól még nekem se lesz.

 • Jesszus!

  Elolvasta valaki a teljes balhét? Azután kéne ilyeneket felvetni!

 • Ez jó

  Akkor a 65 éven fölüliek és a cigók ingyenes utaztatása is sérti az egyenlő bánásmódot és hátrányosan érinti a fizető utasokat. Kérem kivizsgálni!

 • Besenyő EBH István

  Na ez hülyeség kérem.
  Egyenlő Bánásmód Hatóság – gratulálok.

  Ebben az országban azt is képesek vagyunk a visszájára fordítani, vagy kitekerten értelmezni, ami pozitív, értékes, előre mutató kezdeményezés.
  De ha már abszurd, legyen az teljesen.

  Kedves EBH!
  Tessék talán a saját felettes szervnél, a kormánynál kezdeni a rendrakást, vagy inkább a törvényhozásban. Miért vonatkoznak törvényileg kedvezmények a nőkre, vagy a nagycsaládokra? Miért a nyugdíjasokra? Miért lehet egyáltalán nyugdíjba menni? Tessék mindenkinek végkimerülésig dolgozni! Mi az, hogy a nők napja tavasszal van és a férfiaké ősszel?
  Sőt, menjünk a parlamentnél is feljebbi szintre.
  Miért csak a nők szülhetnek?

  Miért csak az viheti haza a boltból a tejet aki kifizeti?

  Miért csak az írhat kommentet aki a gép előtt ül?

  És szerintem az is diszkrimináció, hogy pont csak maguk dolgozhatnak az EBH-ban.

  Naugye.

 • Árki Márki

  Szerintem meg ez a törvény elbukik, mert hátrányba helyezi azokat, akiket nem érint a kedvezmény, így sokkal többet kell nekik fizetni. Meg is teszem a feljelentésem , ugyanis a férfiaknak nem jár kedvezmény igy nemek szerinti csaupán a neme miatt hátrányba helyeznek másokat a FIDESZ szerint támogatni lehet tett nőkkel szemben.ez nem más mint Páva -kakas és galerijének újabb piar trükkje. elő hát a feljelentésekkel