hirdetés

Zöld pályára állna Pécs

 • Zöld pécsi

  H.K.J. Úr javaslata valóban nagy adag naivitást tartalmaz sajnos. De a képviselő Úré is! Ha jól sejtem a tanulmány kb .100millióba kerülhet nekünk. Az ilyen általános tanulmányok használhatatlanok!

 • va-la

  H-K. úr felajánlását magam sem támogatnám – a javaslatában részletezettek komolytalansága alapján…

 • pécsi

  Úgy gondolom, hogy az utóbbi időben nagyon sok tanulmány készül mindenről Pécsett. Valószinüleg jó pénz rejlik benne. De melyik fog megvalósulni belőlük? Szerintem egyik sem, csak tanulmány marad.

 • Zöldike

  A napcella több mint 50 éves technológia. Ha eddig nem sikerült rentábilissá, vonzó alternatívává tenni itthon, akkor ezután sem fog menni. Különösen most, hogy a fél Mecsek a helyi erőművekben végzi biomassza néven és senkit nem igazán érdekel…

 • kíváncsi

  Azt a mindenit, de forró nyár van…

 • herczegh-Kovács János

  Ez év tavaszán bementem a városházára,és felajánlottam a fő építésznek egy 1000m2 es területet hogy ott TÜKRÖS NAPERŐMŰVET építsen a város.Az elgondolásom szerint a következő képpen lehetne megvalósítani.1.lépés a városnak egy kötvényt/ vagy ilyesmit lehetne kibocsájtani az erőművet ebből és az uniós támogatásból lehetne finanszírozni a beruházást.
  2.A város egy céget alapíthatna Napelem gyártásra, ahol a közmunkásokat lehetne foglalkoztatni. a napelemek felszerelését az intézményekbe szintén, ezenkívül a közvilágítást is teljesen modernizálni 3. a közlekedést villamos járművekre cserélve ,az erőműben meglehetne termelni a tömegközlekedéshez szükséges energiát A környezetszennyezést néhány év alatt
  0-ra lehetne csökkenteni.A javaslatommal érdemben NEM foglalkoztak!!!

 • Cuki

  Első lépésben a nemzeti dohányboltok tetejét kéne leemelni, mert a “Tudás fényt áraszt….