Ugyan még több mint egy hónapig lehet előnevezni a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által megrendezendő 3. Misina-csúcstámadásra, mégis érdemes augusztus 31-ig regisztrálni a távokra, hiszen a nyár utolsó napjáig akár a helyszíni nevezési díj feléért is regisztrálhatnak az érdeklődők a nem mindennapi megmérettetésre.

Sportos hétvége indítja majd az októbert, a hónap első két napján megtelik futókkal a Széchenyi tér. Október 1-én, azaz szombaton a Kaposvár és Pécs között zajló futóverseny, a PTE 22. Rókaűzők befutójának ad otthont Pécs belvárosa, vasárnap pedig immár harmadszor rendezi meg a PSN Zrt. a Misina-csúcstámadás futónapot, amelyre az online előnevezők kedvezményesen igényelhetnek rajtszámot.

A Hauni-törpe és a Hauni-családi-futásra ingyen regisztrálhatnak a kicsik és a nagyok, a Hauni-Tüke-futás távján indulók 500 forintért, a Misina-csúcstámadáson futók 4000, a kerékpározók pedig 3000 forintért állhatnak rajthoz, ha augusztus 31-ig neveznek. Az előnevezéseket a következő kedvezményes időszak végéig, szeptember 25-ig várják a szervezők, de a helyszínen is lehetőséget biztosítanak a regisztrációra azoknak, akik bármelyik távon kipróbálnák magukat.

Versenykiírás, nevezés: KLIKK!

Hirdetés