11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapHírzónaA Lauberben a Dunántúl terembajnokai

A Lauberben a Dunántúl terembajnokai

Huszonharmadszor csapnak össze január 15-16-án Pécsett a nyugati országrész legjobb teremfocistái, hogy a Lauber Dezső Sportcsarnokban eldöntsék, ki lesz 2012 dunántúli bajnoka.

Az idén az Intersport-kupáért kiírt, csaknem negyedszázados múltra visszatekintő tornán az új rendező, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a korábbi, kisebb termek után ezúttal a Lauber Dezső Sportcsarnokba hívta meg a két helyi (TESZ, Duplex Rota) mellett tíz dunántúli város terembajnokait.

Miközben a körülmények javultak, a tét változatlan: a három, négyes csoportba sorsolt 12 gárda a szombaton délelőtt tíztől este nyolcig tartó csoportkör után január 15-én, vasárnap ugyancsak tíz órától a helyosztókon, a két legjobb pedig a 14.30-kor kezdődő fináléban küzdhet meg az országrész legjobbjának járó trófeáért.

A főszervező, Ábrahám Attila ezúttal is nívós, pörgős meccsekre számít, az esélyesek közé sorolva a tavalyi győztes Komló mellett az erős csapattal jelentkező kanizsai, veszprémi, fehérvári és pécsi gárdákat.

A meccseket az általános kispályás-szabályok szerint játsszák (2×13 perc, 5+1-es csapatok, folyamatos csere, kapusról is van szöglet, hazaadás nincs stb.). További információk, majd részletes eredmények: www.kispalya.baranyafoci.hu.

A tornára a támogatók jóvoltából mindkét napon ingyenes a belépés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő