A Nojo a terem bajnoka

A szombati sportbált követően vasárnap a focisták vették át a főszerepet a Lauber Dezső Sportcsarnokban, hiszen február 23-án a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által rendezett téli teremlabdarúgó-bajnokság élmezőnye csapott össze a Pécs város terembajnoka címért, és a győztesnek járó egy garnitúra felszerelésért.

A torna a csoportmérkőzésekkel kezdődött, majd a negyeddöntőkkel folytatódott. Az A-csoportban mindkét összecsapását megnyerő Duplex Rota magabiztosan várhatta a negyeddöntőt a D-csoportban második Linox-Gáz ellen. A C-csoportban a Csofém SE végzett az élen, így a B-csoportból a Duplex Rota szeniorjaival csapott össze. A Kácsor Síremlék a Trans-O-Flex együttesével mérte össze tudását, a Nojo pedig az Ettore FC-vel mérkőzött meg.

Mind a négy találkozón a csoportjukban győztesek jutottak tovább, vagyis az elődöntőben a Duplex Rota a Csofém SE-vel, a Kácsor Síremlék pedig a Nojoval találkozott. Az első összecsapás viszonylag sima Csofém SE sikert hozott, a második összecsapáson viszont gólgazdag döntetlen született, amely végén büntetőkkel jutott tovább a Nojo.

A nap végén a Duplex Rota és a Kácsor Síremlék lépett pályára a bronzéremért, amelyet utóbbi együttes szerzett meg szintén büntetőpontról végzett rúgásokkal. A finálé kiélezett küzdelmet hozott, hátrányból fordított, és ezzel meg is nyerte a Pécs város terembajnoka címet a Nojo. A torna gólkirálya Kelemen Csaba (Duplex Rota) lett, aki korábban az első osztályban már megszerezte ezt a címet. A legjobb kapus címet a bajnok gárda hálóőre, Hudanik Zsolt (Nojo) érdemelte ki.

A labdarúgók most kisebb pihenőre számíthatnak, azonban március végén indul a salakos szabadtéri kispályás bajnokság.

Hirdetés