12 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapHírzónaAz NB I-ért játszanak a PEAC röplabdázói

Az NB I-ért játszanak a PEAC röplabdázói

A szezon egyik legfontosabb mérkőzése előtt áll a PTE-PEAC férfi NB II-es röplabdacsapata. Az április 30-án, szombaton 16 órakor kezdődő utolsó hazai mérkőzésén a Dorog ellen lép pályára Gyöngyösi Zoltán együttese a POTE-csarnokban.

Abban az esetben, ha a Pécs hétvégén begyűjti a győztesnek járó két pontot, akkor megőrzi a második helyezését, amellyel feljutnának az első osztályba. Gyöngyösi Zoltán, a pécsiek játékos-edzője bízik abban, hogy hazai közönség előtt ünnepelhetik a feljutást:

– Az idei bajnokságban eddig kétszer nyertünk a Dorog ellen, de erre nem alapozhatunk, hiszen a mostani meccsnek az eddigieknél nagyobb tétje van, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki felfokozott hangulatban fog játszani. Sok nézőt várunk, hazai pályán, hazai közönség előtt szeretnénk feljutni az első osztályba. A szombatin kívül még egy mérkőzésünk lesz a Kunhegyes ellen idegenben, az a meccs sem lesz könnyű, mert a Kunhegyes nagyon megerősödött a télen és az utóbbi időben sorra nyerik a meccseiken – mondta lapunknak Gyöngyösi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő