12 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapPécs AktuálCsak a Munkás! Csak a Munkás!

Csak a Munkás! Csak a Munkás!

Debrecen-Pécs: 0-2! Szenzációs játékkal nyert a Pécs idegenben, keményen, harcosan és okosan játszott az a csapat, amelyiknek eddig csak 3 pontot sikerült összeszednie. A PMFC megmutatta, hogy sokkal többre képes, mint amit a tabella mutat. Sőt!

Talán mégis segített valamit az, hogy az együttes ezúttal több napot töltött együtt, és a fiúk szép játékot produkálva, mindent megtettek a DVSC otthonában a győzelemért egy maroknyi, ám annál hangosabb pécsi szurkoló előtt.

A Debrecen inkább az első félidőben nyomott, egy kapufát is lőttek, ám nagyon kevés igazi veszélyt jelentettek a pécsiek kapujára. A második félidőben szintén fölényben játszottak a hazaiak, de miután Uzomát az 54. percben felöklelte a DVSC kapusa a 16-oson belül, és a büntetőt értékesítette a Pécs, a Debrecennek nem sok ereje nem volt arra, hogy kiegyenlítsen. A kegyelemdöfést a sokadik veszélyes pécsi kontra után a 93. percben Pölöskey adta meg.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
DVSC-TEVA – PMFC-Matias 0-2 (0-0)
———————————
Debrecen, 2600 néző, v: Erdős
gólszerzők: Mohl (55.), Pölöskey (92.)
sárga lap: Máté (43.), Novakovic (54.), illetve Nagy J. (57.)

DVSC-TEVA:
———-
Novakovic – Jovanovic, Máté, Morozov (Volas, 76.), Korhut – Bódi, Varga, Vadnai, Ferenczi J. (Szakály P., a szünetben) – Kulcsár (Tisza, 63.), Seydi

PMFC-Matias:
————-
Poleksic – Nagy J., Balogh B., Romic, Uzoma – Kővári, Horváth A., Szatmári (Pölöskey P., 70.), Márkvárt (Causic, 93.), Mohl – Frőhlich (Heffler N., 84.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő