5 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaCsirke Ferenc hosszabított

Csirke Ferenc hosszabított

Csirke Ferenc is szerződésthosszabbított, nem csak a jövő szezonban, hanem azután is a Pécsi VSK-PANNONPOWER vezetőedzője marad.

A mester távozása miatt eddig sem kellett aggódni, hiszen egy évig még kötötte előző kontraktusa, de az újabb sikeres szezon után tárgyalásokba fogtak a vezetőséggel a távolabbi jövőről is. Ennek eredményeképp újabb szerződésen száradt meg a tinta, Csirke Ferenc nem csak a 2014/2015-ös, hanem a 2015/2016-os szezonban is betölti majd a Pécsi VSK-PANNONPOWER vezetőedzői posztját. Budimir és Harazin után tehát újabb duplázóval gyarapodott a csapat.

A vezetőség nem titkolt szándéka volt évekkel ezelőtt, hogy Csirke Ferenc személyében pécsi edzője lehessen a pécsi csapatnak, erre utalt vissza Bán Gábor ügyvezető is. – Már amikor másodedzőként ide került, akkor is hosszú távra terveztünk Csirke Ferenccel. Pécsi csapatként nagy dicsőségnek tartjuk, hogy egy egykori PVSK-s játékos vezeti immár évek óta edzőként sikerre a PVSK-PANNONPOWER csapatát! Bízom abban, hogy a közös munka még fényesebb sikereket hoz a jövőben – mondta.

A hosszabbításról nem kellett sokat győzködni a vezetőedzőt sem, Csirke Ferenc jól érzi magát Pécsen. – Minden ide köt. Szeretem ezt a várost, itt van a családom, a barátaim, jól a kapcsolatom a vezetőséggel, a kollégákkal – kezdte a felsorolást a mester, és persze kitért az előtte álló kihívásokra is. – Lehet, hogy lenne lehetőségem csapatot váltani, és biztos van egy-két olyan csapat, amelyiknek megfontolnám az ajánlatát is. Én nem továbblépni akarok, hanem itt szeretnék előre lépni. És úgy gondolom, erre a lehetőség is adott. Szeretek itt élni, szeretek itt dolgozni és az elmúlt években is csodát műveltünk a büdzsénkhez és a lehetőségeinkhez képest. Szerintem szakmailag ugyanúgy kihívást jelent bejutni a playoffba, mint több pénzből a 6. vagy épp a 4. helyre befutni. Komoly munka folyik, és a rájátszásba kerülést, mint célkitűzést nem szabad alábecsülni, de hiszem azt, hogy ha nem is következő szezonban, de az utána levőben már nagyobb babérokra is törhetünk – mondta az edző.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő