8 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaCzerpán: egy ilyen feljelentés nem játék

Czerpán: egy ilyen feljelentés nem játék

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Németh Zsolt, a Jobbik pécsi elnöke és Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője jogosulatlan gazdasági előny szerzésének gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A képviselők szerint a PVSK nem tudott megfelelő módon elszámolni a támogatásokkal.

Az üggyel kapcsolatban hétfőn Czerpán István, a klub ügyvezető elnöke tartott sajtótájékoztatót, amelyből kiderült, hogy a hatóság megszüntette a nyomozást, ugyanis szerintük nem történt bűncselekmény.

– Egy ilyen feljelentés nem játék. Szívesen adtam volna tájékoztatást a klub elszámolásairól bárkinek, ha megkérdeznek. Azt gondolom, hogy az illetékeseknek megfelelően kellett volna tájékozódniuk, hiszen nem történt semmiféle szabálytalanság a PVSK támogatási elszámolásaival kapcsolatban. Egyszerűen cirkusznak minősíteném az egész ügyet, egy közel száz éves egyesületet hurcoltak meg ezzel a klubhoz méltatlan támadással. Fogarasi Gábor ellen pedig jó hírnév megsértése miatt polgári per indult, amelynek a tárgyalása szeptemberben folytatódik – mondta Czerpán István ügyvezető elnök.

Czerpán István kiemelte: támogatóik nem is foglalkoznak az üggyel, komoly bizalmat élvez a klub. Az ügyvezető elnök szerint a PVSK mindig napra pontosan elszámol a pályázati és az állami támogatásokkal is, eddig mindig minden vizsgálatnak – legyen az például NAV vagy ügyészség – megfeleltek.

Tasi Tímea írása

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő