Edzés helyett kihallgatáson jártak a Pécs 2010 volt játékosai

Kosárlabdázókat is tanúként hallgat ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Pécs 2010 elleni vizsgálat során. A nyomozók próbálják felderíteni a klub és a játékosok közötti szerződések és kifizetések körülményeit. A kosarashölgyek természetesen szívesebben foglalkoznának a játékkal, de ezúttal nem ők irányítanak – írta szerdán a Nemzeti Sport.

A lap úgy fogalmaz: ahogy az sokak számára ismert, a Pécs 2010 kosárcsapata szinte halott. A kérdés az, ki követte el a gyilkossági kísérletet. Az esetet alaposan ki kell vizsgálni, ez pedig azzal jár, hogy minden körülményt fel kell deríteni, sok-sok tanút ki kell hallgatni.

„Az ügyben jelenleg a NAV Dél-Dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságnak pénzügyi nyomozói nyomoznak a számvitel rendjének megsértése, gazdasági adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása, és hűtlen kezelés gyanúja miatt. Egyelőre gyanúsított nincs az ügyben, hanem nagyon nagy számú tanú kihallgatása folyik folyamatosan” – mondta a Hír TV kamerája előtt Sárközy Alexandra, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője.

Az tehát biztos, hogy Rózsa Gábor és Gémes Róbert, a klub korábbi vezetői sem gyanúsítottak – olvasható a Nemzeti Sportban.

A teljes cikket elolvashatja itt!

Forrás: Nemzeti Sport

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés