Megúszta a verést a Vidi Pécsen

 A második helyen álló Videoton 1-1-es döntetlent játszott a Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján. A Munkás hatalmasat küzdött. 


OTP Bank Liga, 18. forduló:
PMFC-Matias – Videoton FC 1-1 (0-1)
———————————–
Pécs, 2000 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Kővári (60.), illetve Gyurcsó (23.)
sárga lap: Koller (27.), Horváth A. (40.), Szatmári (48.), Nagy J. (72.), illetve Vítor Gomes (51.)

Pécs:
—–
Gőcze – Nagy J., Fodor, Romic, Mohl – Kővári (Beke, 89.), Horváth A. (Peric, 64.), Szatmári, Márkvárt, Wittrédi (Városi, 80.) – Koller

Videoton:
———
Calatayud – Brachi, Caneira, Juhász, Stopira – Gyurcsó, Vítor Gomes, Kovács I. (Zé Luis, 71.), Sándor Gy., Nildo (Haraszti, 71.) – Nikolics (Kleinheisler, 83.)

Az első félidőben a Videoton volt valamivel aktívabb, ennek Gyurcsó Ádám remekül eltalált szabadrúgása nyomán meg is lett az eredménye. A hazaiak kitartóan próbálkoztak, de a szünetig nem tudtak egyenlíteni.

A Pécs a második játékrészt óriási lendülettel kezdte, s a hazai játékosok előbb az 59. percben egymás után kétszer a kapufát találták el, ekkor többen is bent látták a labdát, majd egy perccel később – szintén a kapufa segítségével – Kővári Róbert erőszakosságának is köszönhetően egyenlítettek.

A hátralévő időben inkább a küzdelemről szólt a meccs, az eredmény pedig már nem változott. Az utolsó percben még egy hatalmas lehetősége volt a végig jobban futballozó Pécsnek. Így a Videoton örülhetett az egy pontnak is. A játékvezető végig hatalmas tisztelettel kezelte az amúgy gyengén játszó székesfehérváriakat, és csak a pécsiek szerencséjén múlt, hogy nem a bírókon ment el a meccs.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkVasárnap eleredhet az eső
Következő cikkHappy Pécs

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szégyen amit ez a kis ország foci jogcímén előad a pályán a lelátón és a stadionon kívül. Avagy 2000.- euroért elvisszük a labdát az ellenfél kapujához, ez ám a sportszeretet,vagy csak pénzéhes csalók? A szurkolókkal szezononként meg lehetne tölteni egy egész börtönt de talán Auschwitz jobb választás lehetne. Ha pedig a tisztelt “sport társaknak” ilyen jól megy akkor talán a rendőri ingyen cirkuszt kifizethetnék. PMSC/ PMFC már nagyon régen megszűnt, mert a pénz egyre nagyobb területeket hódít a bűnözők pedig még jobban teljesítenek!

  2. Szép volt fiúk!Semmi pénz a Vidihez képest és mégis jó a játék!Szita Karcsi százmilliókkal támogatja a Rákóczit !

Comments are closed.