Ezt mondták a pécsi győzelemről

Az Újpest elleni meccs választ adhat a kérdésre, hányadán is állunk...

Az NB I 26. fordulójában a PMFC hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd csapatát. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Lőrincz Emil vezetőedzőnk és Marco Rossi, a kispestiek itáliai trénere értékelte a látottakat – írja a PMFC.hu.

Lőrincz Emil: – A mérkőzést megelőzően a győzelmet tűztük ki célunknak. Igaz a Honvéd négy elvesztett meccs után látogatott hozzánk, de a csapaton mégis azt láttuk, hogy nem mernek úgy futballozni, ahogy valójában tudnak. Szépen végigvittük a támadásokat, helyzeteket alakítottunk ki, de a legfontosabb, hogy sikerült nyerni. A csapat erejét az is bizonyította, hogy a második félidőben rettentő szervezetten védekezett, aminek eredményeként sikert arattunk.

Marco Rossi: – Az első félidőben elkövettünk egy nagy hibát, ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Az egész mérkőzés alatt három nagyon tiszta helyzetünk volt, ezeket nem tudtuk értékesíteni. A kihagyott ziccerek pedig megbosszulták magukat. Nem az olaszok, nem az afrikaiak, nem a szerbek és nem a többi nemzetiségű játékosok a hibásak külön ha kikapunk. Az utolsó 20-30 métereken hiányzott a megfelelő kvalitás a csapatból ahhoz, hogy gólt tudjunk lőni. Ennek a hiánya az én hibám, ezért vállalom is a felelősséget.

Forrás: pmfc.hu

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés