13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportFarsangi Teremtorna Komlón

Farsangi Teremtorna Komlón

Az újabb, kitűnő légkörben megrendezett komlói teremtornán az Orvos válogatott szerezte meg az első helyet, a Pécsi MSC öregfiúk és az Edzők válogatottja előtt.

Látványos megoldások és kiélezett küzdelem, ezek jellemezték a leginkább a vasárnapi Farsangi Teremtorna mérkőzéseit a Komlói Városi Sportközpontban.

Már a csoportmérkőzések is hallatlan izgalmakat hoztak, ahogy azt az ötletgazda és szervező korábbi válogatott labdarúgó, Mészáros Ferenc is összefoglalta: sikerült hasonló erősségű csapatokat meghívni, közel egyforma erősségű csoportokat kialakítani, így nagy küzdelem alakult ki minden mérkőzésen.

Az A csoportban, végül a három 6 pontos csapat között csak a gólkülönbség döntötte el, hogy ki játszik a döntőben és ki a 3. helyért. A B csoportban a torna kellemes meglepetése volt a Komlói Szurkolók csapatának eredményes, helyenként szép megoldásokat tartalmazó játéka, akik csak rosszabb gólkülönbséggel maradtak le a bronzmérkőzésről – de ők nagyon örültek a várakozáson felüli sikereknek.

A komlói városi kispályás bajnokságban pallérozódó Komlói Önkormányzat csapata 3-1-es hátrányból állt fel és hozta döntetlenre a bronzmeccset az Edzőválogatott ellen. A végül 3-3-ra végződő találkozó után büntetőkkel az Edzők bizonyultak jobbnak és vehették át a megérdemelt bronzérmet. Szintén parázs hangulatot és szikrázóan kemény összecsapásokat hozott a PMSC öregfiúk és az Orvos válogatott döntője. Itt az Orvos válogatott bizonyította jó hírét, hogy nem csak az orvosi eszközöket, hanem a labdát is jól kezelik, most hatalmas küzdelemben múlták felül a sokszoros teremtorna győztes, rutinos PMSC öregfiúk csapatát.

A bronz derbi és a döntő között a KBSK és a PMFC U9-es csapatai mutatták meg, hogy hol tartanak a sportág fortélyainak elsajátításával. Ügyes megoldásaikat a publikum tapssal jutalmazta.

Az eredmények:

A csoport:

PMSC öregfiúk – Baranyai Csillagok 2:3

KBSK öregfiúk – Edzőválogatott 0:3

Baranyai Csillagok – Újságíró válogatott 2:0

Komlói Önkormányzat – PMSC öregfiúk 1:2

Újságíró válogatott – PMSC öregfiúk 0:6

Baranyai Csillagok – Komlói Önkormányzat 0:2

B csoport:

Orvos válogatott – Komlói szurkolók 3:1

Újságíró válogatott – Komlói Önkormányzat 0:4

Edzőválogatott – Orvos válogatott 1:2

Komlói Szurkolók – KBSK öregfiúk 2:1

Orvos válogatott – KBSK öregfiúk 6:2

Edzőválogatott – Komlói szurkolók 2:2

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő