8 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaFérfi röplabda: élvonalban Pécs

Férfi röplabda: élvonalban Pécs

A férfi röplabda NB I. alapszakasz után a Pécs az alsóházban folytatja, a 9-12. helyért hat mérkőzést játszanak. A szerzett pontokat a csapatok magukkal viszik (Győr és Debrecen 10-10 pont, Pécs 17 pont, Szolnok 20 pont), az utolsó helyezett esik ki az első osztályból.

A PEAC Debrecenben kezd, utolsó mérkőzését valószínűleg április 26-án játssza, de a pontos program még egyeztetés alatt van. A cél most már nem lehet más, mint a minél jobb szereplés,és ha már előrelépni nem sikerült, legalább a tavalyi 9. hely megismétlése. Ez ugyanakkor nem lesz egyszerű, mert a Szolnok pontelőnyben van, a Debrecen ellen az alapszakaszban is megszenvedett több csapat, a Győr pedig javuló formát mutat a bajnokság elejéhez képest.

Debrecenben Mészáros Péter nem számíthat több játékosára sem, Horváth Balázs és Szabó Gábor munkahelyi elfoglaltság, Takács Attila pedig sérülés miatt nem lesz, Gyöngyösi Zoltán pedig visszavonult. Kovács Róbert felépült, de egyelőre csak feladó-átlóként bevethető, centerben nem, Storcz Tamás játszik, bár kisebb derékfájdalommal küzd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő