12 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportFocilázban ég Pécs!

Focilázban ég Pécs!

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi majdnem mindenhol drukkerekkel találkozunk. Talán mondanunk sem kell, hogy miért ég mindenki focilázban. Így hát inkább képcsokorba szedjük a pécsi szurkolókat és a tényleg nagyon nagy fanokat.

A Pécsi Kommunikációs Központ és a PécsMa.hu csapata is szurkol! Várjuk a pé[email protected] a szurkolói fotókat.

szidinek01

Megjött az első kép az első pécsi macinadrágosról. Kósa Balázs csatlakozott a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalomhoz. Az akciót tegnap kezdeményezték a közösségi oldalon. A felhívás alapján június 22-én, azaz szerdán mindenki, aki Magyarországnak szurkol megmutathatja, ha melegítő nadrágba bújuk. A szürke melegítő Király Gábor kapusunk szerencsehozója.

Kósa Balázs melegítőben ment vizsgáztatni
Kósa Balázs melegítőben ment dolgozni egy tervezés táborba

Egy kicsit azért utánanéztünk ennek a melegítő-őrületnek. Király Gábor hivatalos honlapján meg is találtuk a magyarázatot. E szerint néhány éve Ausztriából indult el a Jogginghosentag mozgalma, amit nagyjából a mackóalsó vagy melegítőnadrág ünnepének fordíthatunk. A kezdeményezés nagy népszerűségnek örvend a német ajkú fiatalok körében, a Facebookon is több ezer követője van, és január 21-ét kinevezték a mackóalsók világnapjává. A rekorder magyar kapus állítása szerint több mint 100-at koptatott el pályafutása során. A klubjai sportszergyártóinak ha nem volt szürke melegítőalsója, akkor gyártattak neki, de volt olyan, hogy ő maga vásárolta meg. A válogatottban is szürkében véd a hálóőr. Bővebben itt olvashattok erről.

magyarfanok_kutya
Ő Szellő és kifejezetten szeret a nemzeti színű lobogóval pózolni
Cuki ez a mudi
Cuki ez a mudi és milyen büszke!

Nemcsak a kutyákat hozza lázba a magyar zászló. Ezt a kapualjat is szépen kicsinosítja. A képet a Zsolnay-negyednél lőtte az egyik olvasónk.

Itt már nagyon nekünk áll a zászló!
Itt már nagyon nekünk áll a zászló!

Íme egy bizonyíték arra, hogy a motorosok is rajonganak a fociért. Legalábbis a pécsi mocisok biztosan!

13487496_1329332123749771_186417875_n

Ha nem tudnád, miért van minden kép mellett #HUN felirat.

pécs szurkoás (7)
Ők már kedden is szurkoltak!
pécs szurkoás (1)
Csáki úr a családdal nézi otthon a mérkőzést!
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő