Fontos pontokért küzdenek a pécsi pólósok a szomszédvár ellen

Kulcsfontosságú mérkőzést játszik a PVSK-Füszért szombaton 19 órától az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. Petik Attila együttese a Kaposvár csapatát fogadja.

A 9 – 12 helyekért való küzdelem egyik fontos összecsapása lesz március 10-én, 19 órától Bereczki Miklós tanítványai ellen. Az OB I idei újonca, a Kaposvár három ponttal többet szerzett a PVSK-nál eddig, így jelenleg a tabella 10. helyét foglalják el. Amennyiben a vendégek nyernek a 9. helyre is felléphetnek, ám ha pont nélkül távoznak a 12. helyre is visszaeshetnek.

A Kaposvári Vízilabda Klub az eddigi 18. forduló során háromszor győzött (OSC ellen 8-7-re, a Szentessel szemben 6-5-re és a BVSC-vel szemben 10-6-ra), egyszer ért el döntetlent – épp a pécsiekkel szemben (7-7) – és 14 alkalommal kapott ki. A legutóbbi bajnoki összecsapáson, hazai pályán az Egerrel szemben maradtak alul 11-16-os arányban. A kaposvári együttes eddig idegenben nem szerzett pontot, hazai pályán érte el eddigi három sikerét és egy döntetlen eredményét is.

A két együttes legutóbb 2011 novemberében találkozott utoljára tétmeccsen a nyolcadik fordulóban, akkor nem bírtak egymással a felek és 7-7-es döntetlent értek el.

KAPOSVÁRI VK– PVSK FŰSZÉRT 7–7 (1–3, 0–1, 3–2, 3–1)
Kaposvár: Nagy P. – Maár 1, Papp G. 1, Bereczki, Bakó, Prikidánovics, Balogh Z. 3.
Csere: Clayton, Horváth Dániel, Juhász-Szelei, Kutasi, Gyurováth 2.
Játékos-edző: Bereczki Miklós
Pécs: Kozarski – Hoppál 1, O’Regan, Hangay R. 3, Scholefield, Lukács, De Blasio 2.
Csere: Takács J., Bóbis 1, Soós, Krizsán, Müller.
Edző: Petik Attila
Gól – emberelőnyből: 12/3, ill. 13/4
Kipontozódott: Bereczki (29. p.), O’Regan (32. p.)

Nehéz és szoros mérkőzést ígér a szomszédvári összecsapás, nagy szüksége lesz a hazaiaknak a közönség bíztatására.

Forrás: PVSK-Füszért

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés

Comments are closed.