Havi ötmilliót kaphat Dárdai

Elődeinél kevesebb fizetésért, de magas célprémiumért lehet Dárdai Pál (38) a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A Sport Plusz hetilap szerint a Berlinben élő szakember havonta 5 millió forintot kaphat majd itthoni munkájáért – olvasható a Blikkben.

A Hertha Berlin utánpótlásában dolgozó korábbi válogatott középpályás múlt héten jelentette be, eddigi terveivel ellentétben továbbra is segíti a magyar válogatottat. A szeptemberben kinevezett tréner – akivel a nemzeti együttes három Eb-selejtezőn hét pontot szerzett – 2015. november 30-ig egyezett meg a szövetséggel.

Ősszel megbízott kapitányként még ingyen dolgozott, a múlt heti bejelentéskor pedig úgy fogalmazott, tárgyalnak majd a fizetéséről. A Sport Plusz hetilap információja szerint Dárdai alapbérként havi ötmillió forintot kap, e mellé járna busás prémium, ha a csapat kijutna a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. Korábban arról írtunk, hogy egy külföldi szakember legalább 15-20 millió forintot kereshetne a magyar csapat élén.

Hirdetés