10 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapAjánljukHoppá! Új korcsolyapályát kap a város!

Hoppá! Új korcsolyapályát kap a város!

Új korcsolyapálya nyílik Pécsett, és nem fogják kitalálni, hogy hol! Az Árkádban!

Azt már megszokhattuk, hogy a pécsi Árkád „kupolája” alatt szinte minden hónapban történik valami érdekes, legyen szó hatalmas, motorizált, mozgó ünnepi díszekről, kiállításokról, autóbemutatókról, koncertekről, vagy épp egy rekordméretű csokiszékesegyház felépítéséről. A 2018-as esztendőt is ebben a szellemben kezdi meg a pécsi bevásárlóközpont, évnyitó programjuk azonban talán még a fentieknél is nagyobb húzás lesz!

Egy rövid időre konkurenst kap a városi jégpálya

Január 11-től ugyanis az Árkád alsó szintje műjégpályává változik! A 100 négyzetméteres, úgynevezett „négy évszakos” műanyag koripályát péntektől egészen január 21-ig bárki használhatja majd, ráadásul ingyenesen! Talán vannak páran, akik emlékeznek, ilyen pálya volt néhány éve a Zsolnay Kulturális Negyedben is, a 2013-as Jégvirág Fesztiválon. Ha tehát megunjuk a shoppingolást, ha lemozognánk az ételudvarban felkapott kalóriákat, vagy ha simán csak korcsolyáznánk egy jót a város szívében, és a városi jégpálya mellett mást is kipróbálnánk, irány az Árkád!

Korizáshoz nyilván korcsolya is kell, de nem kell aggódni, a saját korikat akár otthon is lehet hagyni, hiszen a bevásárlóközpont műjégpályája mellett felhúznak egy korcsolyakiadó-pultot is, ahol csak a cipőméretünket kell bemondani, és már kapjuk is a csúszkáláshoz elengedhetetlen lábbelit.

A város új – de sajnos ideiglenes – új koripályája hétfőtől szombatig 10 órától 20 óráig, valamint vasárnap 19 óráig várja majd a korcsolyázni vágyókat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő