11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaJó kis meccs volt a Pécs-Fradi!

Jó kis meccs volt a Pécs-Fradi!

Nagyjából háromezren látogattak ki a PTE 650. évfordulója alkalmából szervezett Sport Ünnepély elnevezésű gálameccsre, amit a tartalékos Ferencváros 1 góllal nyert meg a Pécs-válogatott ellen.


A PEAC és a PMFC U9-es csapataival kezdődött meg a sportdélután, amelyre közel háromezren látogattak ki a korai időpont ellenére is. A kicsiken is látszott az izgatottság, hiszen nem minden nap játszhatnak a centerpályán, másrészt tudták, hogy egy különleges találkozó követi a fellépésüket.

A Ferencváros sérülések és a napokban rendezendő válogatott meccsek miatt kénytelen volt kiegészíteni keretét tehetséges fiatalokkal. Ellenfelük a pécsi válogatott pedig főként a PTE-PEAC-ra épült, hozzájuk csatlakoztak PMFC-játékosok, valamint az egyetem néhány korábbi növendéke.

A labda – papírforma szerint – többet volt a fővárosiaknál, ám mégis a baranyaiak jutottak vezetéshez Horváth Dávid fejese után. Fél órával később azonban egyenlített a Fradi, majd Szalka egy szép lövéssel a győzelmet is megszerezte a végjátékban a zöld-fehéreknek. A lényeg viszont most nem az eredmény, sokkal inkább a jó hangulat volt, ezt a célt pedig elérte a meccs.

Pécsi válogatott – FTC 1-2 (1-0)
Pécs: Sólyom (Vuk, 13.) – Kónya K., Molnár G., Szabó R., Varga T. – Schweitzer, Turi – Kónya D. (Makai, 13.), Horváth T., Horváth D. – Hergenrőder

FTC: Holczer (Oroszi, 78.) – Dénesi, Batik (Szalka, 46.), Otigba, Pedroso – Wieland, Rui Pedro (Horváth, 46.) – Leffler, Nyéki, Pócsik (Novák, 46.) – Galambos (Pócsik, 71.)
G.: Horváth D. (27.) ill. Horváth (57.), Szalka (83.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő