10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapAbszolút PécsKaritatív futóverseny Pécs belvárosában

Karitatív futóverseny Pécs belvárosában

Szeptember 17-én, szombaton délelőtt kilenc órától a Magyar Posta Zrt. szeretettel vár mindenkit a Széchenyi térre, a „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű karitatív rendezvényére.

A regisztráció kilenc óra és fél tizenegy között zajlik, a nevezési díj ezer forint. Fél tizenegykor a futás ünnepélyes megnyitóját a résztvevők bemelegítése követi, melyhez a ZumbaFitness csapata nyújt segítséget.

A futók tizenegy órakor rajtolnak el a Széchenyi tér déli részéről. Az út három kilométer hosszú – elfáradás esetén a futás sétára cserélhető. Az útvonal: Széchenyi tér, Irgalmasok útja, Citrom utca, Jókai utca és Jókai tér, Apáca utca, Szent István tér, Janus Pannonius utca, Mária utca, Flórián tér és Nagy Flórián utca, Király utca, végül visszaérkezés a Széchenyi térre. A futás után tizenkét órától a Rokokó Rozé együttes koncertje, majd háromnegyed egytől tombolasorsolás várja a résztvevőket.

A nevezési díjból és a tombolaeladásból befolyt összeggel a futók a Pécsi Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítványt támogatják. Emellett a nevezéskor kapott póló feljogosítja a résztvevőket, hogy a rendezvény napján ingyenesen, illetve félárú jeggyel látogathassák az akcióban résztvevő múzeumokat, galériákat.

Czimermann Zsuzsanna írása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő