10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportKényszerpihenő a PVSK-nál: Kovács helyett Délity

Kényszerpihenő a PVSK-nál: Kovács helyett Délity

Kovács Péter térdét műteni kell, így ő játékával nem segítheti a PVSK-Pannonpower csapatát a középszakaszban. Az átigazolási időszak végén Délity Bencével egészülnek ki .

A zalaegerszegi mérkőzésen elszenvedett sérülését követően számos orvosi vizsgálat után bizonyossá vált, Kovács Péterre hosszabb kihagyás vár. A PVSK-Pannonpower csapata így egy meghatározó játékosát lesz kénytelen nélkülözni a bajnokság folytatása során.

 

– Kovács Peti térdét több orvos véleménye szerint is meg kell majd műteni, így rá már nem számíthatunk az idei szezonban. A sérülések miatt az átigazolási időszak lejárta előtt jobbnak láttuk, ha kicsit megerősítjük a keretet. Hosszabb kispaddal kicsit nyugodtabban vághatunk neki a középszakasznak, ezért csatlakozott hozzánk Délity Bence – közölte Csirke Ferenc, vezetőedző.

A 193 centi magas fiatal bajai kosaras korábban már belekóstolt az A-csoportos bajnokságba, 2009 és 2012 között Zalaegerszegen játszott. Játéktudását eztán ismét Baján csiszolta. Az idei szezonban a B-csoportban már találkozhattak vele a pécsi nézők, a PVSK-Kronosz Kiadó ellen extra napot fogott ki, 11 triplát szórt.

– Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, mert igencsak vágytam vissza az A-csoportba – árulta el Bence az átigazolásával kapcsolatban. – Kicsit váratlanul ért megkeresés de annál jobban örülök neki. A csapat szimpatikus, fiatalos, nagyjából ismerem őket. Szeretnék élni a lehetőséggel, meggyőzni a vezetőséget és a következő szezonban is maradni.

A hétvégén kialakult az alapszakasz végső sorrendje, így a középszakasz-program is körvonalazódott már. Nem jut sok idő a pihenésre, szerdán már folytatódik a menet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő