Kispályás foci: a honlapon is lehet nevezni

Kerek egy hónap múlva indulhat útjára az új gazda, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. égisze alatt a labda a pécsi kispályás bajnokságban – amellyel kapcsolatban friss hír, hogy elkészült az új, országosan is kiemelkedő nívójú honlapja , továbbá új névadóra is lelt a sorozat – ezúttal az Intersport-kupáért versenghetnek a csapatok.

Bár a nevezési dömpingen valószínűleg már túljutott a sorozat – talán a jelentősen csökkentett, 49 ezer forintos nevezési díjnak is köszönhetően rekordidő, alig pár hét alatt alatt máris hetven gárda csatlakozott az Intersport-kupához -, mától a még csak tervezgetők számára egy új csatorna is megnyílt: a www.kispalya.baranyafoci.hu honlapon azonban a nevezési nyomtatványok és a versenykiírás mellett a bajnoksághoz köthető minden információ megtalálható.

Kezdve valamennyi osztály összes csapatáról, és azok minden játékosáról, „kispályás előéletükre” is tekintettel. Emellett aktuális híreket, illetve folyamatos sajtószemlét is kapnak az olvasók, akik természetesen a kupa facebook-oldalán rögtön bárkivel meg is oszthatják a bajnoksággal kapcsolatos véleményüket. A március 28-ai rajt után mindez azonnal frissített eredménylistával, tabellákkal, statisztikákkal egészül majd ki.

A netes változat mellett azért természetesen megmaradt, sőt bővült a hagyományos nevezési lehetőség is: február 28-án, hétfőn, és március 3-án, csütörtökön, majd a március 7-ei héten mindennap, 15-18 óra között a mérkőzéseknek otthont adó Várkői-stadionban személyesen is jelentkezhetnek a csapatok képviselői.

A március 10-ei nevezési határidőig emellett a sportcsarnok@psnzrt.hu címen valamint a 06-30/952-8598-as mobilon Ábrahám Attila, a bajnokság főszervezője is várja az érdeklődőket.

Szűcs Zsolt írása.

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés

Comments are closed.