11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapAbszolút PécsKispályás foci: a salakról a terembe

Kispályás foci: a salakról a terembe

Ugyan az öregfiúknak és a III. osztály labdarúgóinak még le kell játszaniuk pár mérkőzést az Intersport-kupa városi kispályás labdarúgó-bajnokság végéig, de a többi osztályban befejeződtek a küzdelmek, kialakult a végeredmény. Azonban a csapatok számára ezzel nem ért véget az év, hiszen új helyen, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, az eddiginél jobb körülmények között, mégis kevesebb nevezési díjért kezdhetik meg a téli terembajnokságot, ugyancsak a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. szervezésében.

A Szuperligában a tizennyolc mérkőzésből tizennégyen győzedelmeskedő TESZ lett az első, az I. osztályt egy pont előnnyel a Kácsor Síremlék nyerte. A II. A osztályban volt a legnagyobb a küzdelem, a Tax Team csak eggyel több győztes mérkőzésével előzte meg az ugyanannyi pontot összegyűjtő Hauni Sopiana együttesét, a B csoportban pedig a Red Label szerezte a legtöbb pontot.

Mivel az öregfiúkra és a III. osztályra még vár egy forduló, a szervezők egy héttel meghosszabbították a téli teremlabdarúgó-bajnokság nevezési határidejét, az új időpont október 25., kedd. A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. csökkentette a tavalyi nevezési díjakat, a mérkőzéseket pedig új helyen, a korábbiaknál is jobb körülmények között, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezik, a csapatok az eredményjelző táblát is használhatják.

A „Pécs város terembajnoka” cím győztes együttese egy garnitúra Adidas szerelést kap a verseny végén, de a csoportok első három helyezettje, a legjobb kapusok és a gólkirályok is értékes díjakat vehetnek át tavasszal.
A bajnokságokkal kapcsolatban minden fontos információ, versenykiírás, nevezési lap letölthető a www.kispalya.baranyafoci.hu oldalról.

Tasi Tímea írása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő