Megvan a center!

Christopher Mortellaro pótolhatja Garrett Greent a PVSK-Pannonpowernél, miután a centernek nagyjából fél évet ki kell hagynia egy vállsérülés miatt. Az új, amerikai-olasz állampolgárságú magasember a napokban meg is érkezhet Pécsre.

A napokban Pécsre érkezhet, így már a héten csatlakozhat a csapathoz az amerikai-olasz állampolgárságú center, Christopher Mortellaro.

Ahogy korábban megírtuk Garrett Green vállsérülése komoly, hosszabb kényszerpihenőre szorul a Kaposvár ellen sérülést szenvedett center. Pótlására már a héten megérkezhet a 31 éves, 206 centi magas amerikai-olasz játékos, Christopher Mortellaro.

Mortellaro az idei szezonban az olasz FCM Ferentino csapatában lépett pályára néhány mérkőzésen, ott is egy sérültet pótolva a rotációban. Az elmúlt években a spanyol másodosztályban játszott, legutóbb a Palenciaban, ahol átlag 17 perc játékidő jutott neki, ami alatt 6,3 pontot és 3,7 lepattanót átlagolt. A mutatói a 2011-12-es szezonban a Leonban 34 mérkőzés során átlag 26,5 perc, 10,9 pont és 7,7 lepattanó voltak.

 

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés