Megvan a PEAC új vezetőedzője

Nem kell tovább találgatni, hogy ki lesz az előző szezon után távozó Zseljko Djokics utódja a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapatának kispadján. A klub vezetősége ugyanis megegyezett Roberto Hernandezzel, ennek megfelelően a felkészülést már a kiváló spanyol szakember irányításával kezdik majd meg Raksányi Krisztináék augusztus elején.

A tréner két évig dolgozott hazánkban, a PINKK-Pécsi 424-nél az első szezonja végén bajnoki bronzérmet szerzett, a másodikban pedig egészen a csúcsig vezette Iványiékat – némi meglepetésre aranyérmes lett velük. Nyilván ezek a sikerek is közrejátszottak abban, hogy a PEAC-Pécs vezetőségének választása éppen rá esett.

hernand1

Hernandez jelenleg Spanyolországban kosárlabdatáborokat vezet, s majd augusztus elején érkezik Pécsre. Egyelőre nem tudni, ki lesz a segítője új csapatánál: Mészáros Zalán elmondta, hogy a szakmai stáb kialakítása az új tréner bevonásával jelenleg is folyik.

A PEAC-Pécs játékosai jelenleg nyári pihenőjüket töltik, a csapat augusztus elején kezdi majd meg a felkészülést a következő szezonra. Immár Hernandez irányításával – mindenki abban bízik, hogy vele újabb nagyon sikeres, eredményekben gazdag időszak következik.

Hirdetés