Misina-csúcstámadás pénzdíjakért

Szeptember 6-án rendezi meg a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. a Decathlon-Hauni-PTE-futónapot, amelynek egyik különlegessége a Decathlon-Misina-Csúcstámadás. A Széchenyi tértől a Misináig tartó erőpróbára külföldről is várnak nevezőket a szervezők.

A Decathlon-Hauni-PTE-futónapon négy versenyszámban várják a rajtvonalnál a sportolókat. A legkisebbek a Hauni-törpe futás 1,4 kilométerén próbálhatják ki magukat, a családokra 1,8 kilométer vár, a nagyobbak a 4,2 kilométeres Hauni PTE-Tüke távra nevezhetnek. Az igazi kihívás pedig a profikra vár, nekik a Széchenyi térről kell felfutniuk a TV-toronyba egy embert próbáló útvonalon.

szűcs tamás, fut3

A 15,8 kilométeres csúcstámadásra előzetesen nevezni a www.psnzrt.hu oldalon lehet 4 ezer forintért, a verseny napján 6 ezer forintért kaphatnak rajtszámot a kihívásra vágyók. A futónapon résztvevő összes induló ajándék pólóval büszkélkedhet, a Decathlon-Misina Csúcstámadás mezőnye pedig egyedi, a verseny logójával ellátott pólót is átvehet a nevezésért cserébe. Emellett minden résztvevő rajtszáma részt vesz a tombolasorsoláson, így nemcsak a helyezettek, hanem bárki ajándékkal térhet haza. A Hauni-törpe, a Hauni-családi és a Hauni-PTE-Tüke futás első három helyezettje női és férfi kategóriában érem- és tárgyjutalomban részesül.

A Hauni-PTE-Tüke-futáson a legtöbb diákot mozgósító iskolát 100 ezer, a második helyezett 70 ezer, a harmadik 50 ezer forint értékű sportszervásárlási-utalvánnyal díjazzák. Az éremgyűjtőknek jó hír, hogy a Csúcstámadáson indulók mindegyike egyedi befutóéremmel gazdagodik a célban, a leggyorsabbak pedig a régióban különleges módon pénzdíjat is kapnak.

csucstamadas_plakat

Az abszolút leggyorsabb férfi és nő versenyző nettó 100-100 ezer, a második helyezettek 70-70 ezer, a dobogó harmadik fokára felérők pedig 50-50 ezer forint pénzdíjazásban részesül. Emellett a pécsi lakcímmel rendelkező legjobb nő és férfi, a legjobb PTE-s versenyzők és a legjobb PSN Zrt.-s nevezők 50-50 ezer forint különdíjat vehetnek át.

A Csúcstámadás útvonalát a már benevezett versenyzők a felkészülés jegyében, a regisztráción még gondolkodók pedig motivációként megtekinthetik a https://www.youtube.com/watch?v=4zLG0QzjrzQ linken.
A fóFacebookon pedig az 1. Misina Csúcstámadás esemény oldalán lehet tájékozódni a fontosabb információkról.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés