Most a Kaposvártól kapott ki a PMFC

A kiesés ellen harcoló Kaposvár hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a Pécs együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján. Sisa Tibor együttese ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé, ugyanis hat pontra növelte előnyét a jelen pillanatban kieső helyen álló Vasassal szemben.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Kaposvári Rákóczi – PMFC-Matias 1-0 (0-0)
—————————————–
Kaposvár, 3000 néző, V: Radványi
gólszerző: Balázs B. (48.)
sárga lap: Mustapha (89.), illetve Kvekveskiri (5.), Paracki (14.), Bajzát (55.), Scepanovic (94.)

Kaposvár:
———
Hajduch – Okuka, Bank, Graszl, Jánvári – Addo (Mustapha 89.), Horváth T. (Hegedűs 66.) – Bebeto, Safaric, Balázs B. – Grumic (Haruna 70.)

Pécs:
—–
Dibusz – Simonfalvi, Causic, Lantos, Kvekveskiri – Regedei, Fröhlich, Paracki (Scepanovic 64.), Demjén (Ato 71.) – Andorka (Zeljkovic 64.), Bajzát

A dél-dunántúli rangadó első félideje közepes iramú játékot hozott, a kaposváriak többet birtokolták a labdát és több helyzetet is kialakítottak. A pécsiek csak Regedei kapufájával vétették észre magukat.
A hazaiak a második félidő elején megszerezték a vezetést, a bekapott gól után egy ideig a Pécs játszott fölényben, aztán újra a somogyiak vették át az irányítást. A látottak alapján a Kaposvár megérdemelten győzött és újabb nagy lépést tett a bennmaradás kiharcolása felé.

Hirdetés