Tévés meccseket játszik a PMFC már az elején

A címvédő Videoton FC a Siófok otthonában lép pályára, az ezüstérmes Paks pedig a kupagyőztes Kecskemétet fogadja a labdarúgó Monicomp Liga 2011/12-es szezonjának július közepén sorra kerülő első fordulójában. A Pécs a Haladást fogadja majd.

 

A magyar szövetség (MLSZ) budapesti székházában megtartott keddi sorsoláson kiderült az is, hogy a Magyar Televízió vasárnaponként 16 órai kezdettel közvetítene mérkőzéseket, a klubok jelenlévő képviselői azonban közölték: ezzel nem értenek egyet. A július 15-16-17-én esedékes első fordulóban éppen a bajnok Videoton siófoki vendégjátékát sugározná élőben az MTV.

Az újoncok közül mindkét gárda hazai pályán kezdi a pontvadászatot, a Diósgyőr a Zalaegerszeget, a Pécs pedig a Haladást fogadja majd. Az ezüstérmes Paks a kupagyőztes Kecskemétet látja vendégül az első fordulóban, a Ferencváros a Kaposvár vendégeként rajtol, míg a szezon nyitómérkőzését a Debrecen vívja hazai pályán a Vasas ellen.

Az első kör párosítását nem kellett kisorsolni, mert az egyesületek közül kilenc előzetesen megjelölte, melyik riválissal szeretne játszani, az MLSZ pedig egyik csapat kérését sem utasította el.

Az 1. forduló programja:
————————
július 15., péntek:
DVSC-TEVA – Vasas 18 ó
július 16., szombat:
Diósgyőr-ZTE 17:30 ó
Budapest Honvéd-Győri ETO 20
Pécs-Szombathelyi Haladás 20
Újpest FC-Lombard Pápa 20
július 17., vasárnap:
Siófok-Videoton FC 16 ó
Kaposvári Rákóczi-Ferencváros 18
Paksi FC – Kecskeméti TE-ERECO 19

A PMFC további meccsei:

2. forduló: Vasas-Híd – Pécsi MFC július 23-án szombat 17:30 (Sport TV)

3. forduló: Pécsi MFC – ZTE FC július 30-án szombat 20:00

4. forduló: FTC FC – Pécsi MFC augusztus 7-én vasárnap 16:00 (MTV)

5. forduló: Pécsi MFC – Kecskemét augusztus 13-án szombat 20:00

6. forduló: Videoton FC – Pécsi MFC augusztus 20-án szombat 17:30 (Sport TV)

7. forduló: Pécsi MFC – Lombard Pápa Termál augusztus 27-én szombat 20:00

Az időpont egyeztetésen az első hét forduló részletes programja készült el, mert függ a nemzetközi mérkőzésektől, így a további részletes programot augusztus 26-án (pénteken) határozzák meg.

Hirdetés